Με email οι βαθμοί των μαθητών για το πρώτο τρίμηνο

18 Δεκεμβρίου, 2020 2:03 ΜΜ
More videos

Μέσω email θα λάβουν για πρώτη φορά τους βαθμούς των παιδιών τους χιλιάδες γονείς μαθητών.

Οι βαθμοί του πρώτου τριμήνου μαθημάτων των δημοτικών σχολείων για το διάστημα από 14 Σεπτεμβρίου οπότε και ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά έως και 10 Δεκεμβρίου θα σταλούν μέσω e-mail στους γονείς ενώ η καθιερωμένη ενημέρωση γονέων ειδικά για τους γονείς των δύο πρώτων τάξεων προβλέπεται να γίνει είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα σχολεία θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση έως την ερχόμενη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Για δύο εβδομάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί δεν θα έχουν μαθήματα στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων διακοπών και από το νέο έτος η επιδημιολογική εικόνα της χώρας θα καθορίσει αν οι μαθητές θα επιστρέψουν με φυσική παρουσία στα μαθήματά τους ή αν θα συνεχιστεί το σύστημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις γιορτές, οι σύλλογοι διδασκόντων θα πρέπει να έχουν συνεδριάσει και να έχουν εκδώσει βαθμούς για την επίδοση των μαθητών τους στα μαθήματα τους οποίους θα γνωστοποιήσουν μέσω e-mail στους γονείς. Τις επόμενες ημέρες δηλαδή, οι γονείς θα πρέπει να φροντίσουν για τον έλεγχο των e-mail τους όπου θα τους σταλούν οι έλεγχοι προόδου.

Με τον ίδιο τρόπο, μέσω e-mail δηλαδή, θα σταλούν οι βαθμολογίες τετραμήνου και από τους συλλόγους καθηγητών των μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στα τέλη Ιανουαρίου σε περίπτωση που δεν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.