Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Με δυσκολεύει πολύ αuτό με το παıδί μου. Γι'αυτό φεύγω για μέρες...

«Με δυσκολεύει πολύ αuτό με το παıδί μου. Γι’αυτό φεύγω για μέρες μακριά του»: Το παραδέχτnκε η Μαρία Ηλιάκη για την κόρn της

Η Μαρία Ηλιάκη, που απέχει από την τηλεόραση, τη φετινή σεζόν, έκανε ένα Q&A και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των ακολούθων της, που έχουν να κάνουν με την κόρη της, αλλά και τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Οι δυσκολίες της Μαρίας Ηλιάκη στο μεγάλωμα της κόρης της

Απαντώντας στη μεγαλύτερη δυσκολία που είχε να διαχειριστεί μέχρι σήμερα σε σχέση με την κόρη της, η παρουσιάστρια υπογράμμισε «νομίζω πως το πιο δύσκολο τασκ με την Κατερινούλα μέχρι στιγμής είναι αυτή η περίοδος τώρα, που έχει αρχίσει και γίνεται πιο απαιτητική. Που θέλει κάποια πράγματα και πρέπει να μπουν κάποια όρια. Που αρχίζει και κλαίει, γιατί αυτός είναι ο τρόπος της για να απαιτήσει. Κι εκεί πρέπει να είσαι έτοιμη και για να την αγκαλιάσεις, να την παρηγορήσεις και ταυτοχρόνως να της βάλεις κάποια μικρά όρια, για να αρχίσει να μαθαίνει. Αυτό μου φαίνεται βουνό».

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα, η Μαρία Ηλιάκη επεσήμανε «δε με έχει ενοχλήσει ποτέ η αναγνωρισιμότητα. Δεν έχω αισθανθεί περίεργα. Δε με έχει ενοχλήσει», ενώ παραδέχτηκε πως «ναι, έχω ανάγκη να φύγω κάποιες μέρες χωρίς το παιδί μου. Και το έκανα. Τον Σεπτέμβρη που πήγαμε με τον άντρα μου στον γάμο του Νικόλα Ράπτη. Λείψαμε 1.5 μέρα στην Αντίπαρο και ήθελα να γυρίσω πίσω. Αισθάνθηκα πάρα πολλές τύψεις. Όμως, επειδή τα είχα οργανώσει πάρα πολύ ωραία εδώ, πέρασε πάρα πολύ όμορφα η Κατερίνα. Και τώρα παιδιά, θα ήθελα να πάω δυο μέρες ένα Μιλάνο, να φάω ένα τιραμισού και να γυρίσω πίσω. Μόνη μου. Τέλοσπάντων».

Όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή, σημείωσε «τέτοιες ερωτήσεις ντρέπομαι πολύ να τις απαντήσω… Σίγουρα με το που θα γεννήσεις, προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Θέλει χρόνο για να επανέλθεις στην προηγούμενη ωραία κατάσταση. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θέλει και υπομονή, και από τους δύο. Και από τη γυναίκα και από τον άνδρα προφανώς. Είναι δύο σε αυτό. Το σώμα μας μετά την εγκυμοσύνη θέλει τον χρόνο του. Πιστεύω σας κάλυψα».

Ερωτηθείσα αν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Στέλιο Μανουσάκη, το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της, ξεκαθάρισε «δε τη καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση. Γιατί πρέπει να υπάρχουν εντάσεις στην αρχή της εγκυμοσύνης; Είναι μια περίοδος περίεργη για τη γυναίκα. Κάποιες την περνάνε πολύ εύκολα, κάποιες πολύ δύσκολα και ο σύντροφος – σύζυγος, οφείλει να είναι εκεί και να στηρίζει. Εντάσεις γιατί να υπάρχουν; Σε καμία περίπτωση. Καλά, ο δικός μου άντρας είναι και γυναικολόγος, οπότε ένας λόγος παραπάνω να γνωρίζει την ψυχολογία της γυναίκας εκείνη την περίοδο. Αλλά αυτό δε παίζει ρόλο, καμία ένταση δε πρέπει να υπάρχει ειδικά στην αρχή μιας εγκυμοσύνης».

Η συμβουλή της Μαρίας Μπακοδήμου στη Μαρία Ηλιάκη

Για το ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή για την κόρη της, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι «νομίζω ότι από τις πιο ωραίες συμβουλές που μου έχουν δώσει για την Κατερίνα, είναι από τη Μαρία Μπακοδήμου. Δεν είμαστε φίλες, όμως την είχα συναντήσει σε ένα event και συζητάγαμε για τα παιδιά μας. Τη ρωτούσα εγώ για τους γιους της, που είναι μεγάλοι πια, και της έλεγα ότι έχω πάρα πολλές φοβίες, και φοβάμαι μην πάθει το ένα, το άλλο, που θα πρέπει να βγαίνει μόνη της μεγαλώνοντας. Την είχα τρελάνει τη γυναίκα. Και μου είπε κάτι πολύ όμορφο, που με βοήθησε πάρα πολύ από τη μέρα που το άκουσα. Μου είπε να σκέφτομαι ότι το παιδί μου το προστατεύει ένας άγγελος, ότι έχει μια προστασία και δε πρόκειται να το πειράξει τίποτα».

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά