Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
διάφοραΜε αυτό το «μαγικó» ρóφημα θα χάσεις βάρoς και ρυτiδες

Με αυτό το «μαγικó» ρóφημα θα χάσεις βάρoς και ρυτiδες

Αυτό το ρόφημα κανέλας 2 συστατικών θα μπορούσε να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος, να ισορροπήσεις το σάκχαρο στο αίμα και να μειώσεις τις ρυτίδες στο πρόσωπο σου.

Όλοι ξέρουμε ότι η κανέλα έχει καταπληκτική γεύση σε ψημένα προϊόντα ή πασπαλισμένη στον πρωινό μας καφέ, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ να βράσεις απλά μερικά ξύλα κανέλας σε ζεστό νερό;

Η συνταγή

Μόλις κρυώσει με λίγο πάγο, μπορείς να το απολαύσετε ως μια δροσιστική γουλιά που ονομάζεται νερό κανέλας. Το απλό αυτό ρόφημα δεν είναι απλώς νόστιμο παρέχει επίσης προνόμια για την απώλεια βάρους, το σάκχαρο στο αίμα και ακόμη και πιο νεανικό δέρμα!

Extra Tip: Μπορείς να βυθίσεις ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη, αν δεν έχετε ξύλα κανέλας και να το πιείς όσο είναι ακόμα ζεστό, αν προτιμάς να το πιείς σαν τσάι. Ή αν δεν σε πειράζει να περιμένεις, μπορείς να εμποτίσεις το νερό με κανέλα αφήνοντας ένα ή δύο ξυλάκια σε μια κανάτα όλη τη νύχτα. Το χρώμα δεν θα είναι τόσο έντονο όσο οι μέθοδοι παρασκευής, αλλά η γεύση του θα εξακολουθεί να είναι υπέροχη.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του

Με όποιον τρόπο και αν το φτιάξεις, το νερό με κανέλα έχει τη φήμη ότι ενισχύει την απώλεια βάρους.

Τα πιο σημαντικά