Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Με απειλείς, προσωπικά εμένα; Τότε ποιον;»: Η Ράνια Τζίμα την… είπε στον...

«Με απειλείς, προσωπικά εμένα; Τότε ποιον;»: Η Ράνια Τζίμα την… είπε στον Πρετεντέρη κι αυτός έμεινε «κάγκελο»

«Εκρηκτικός» για άλλη μία φορά ο διάλογος μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη, στο κεντρικό δελτίο του MEGA.

Ενώ το πάνελ συζητούσε το ζήτημα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη να διαφωνούν για μια ακόμα φορά.

Όταν όμως ο σχολιαστής του MEGA, Γιάννης Πρετεντέρης συμπεριέλαβε τη δημοσιογράφο στην κατηγορία «τηλεπαρουσιάστριες», εκείνη του έριξε ένα «δολοφονικό» βλέμμα.

O διάλογός μεταξύ Τζίμα και Πρετεντέρη

Πρετεντέρης: Ποιο είναι το πολιτικό όφελος του κόμματος; Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τον Μιθριδάτη ή τον Υποχθόνιο ή τον Καταχθόνιο ή τον δεινόσαυρο ή την Μαρία και θα πάνε να ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό το λόγο; Εγώ δεν λέω ότι είναι χυδαίος. Δεν μ’ αρέσουν αυτά που λέει, αλλά τι να κάνουμε

Τζίμα: Εντάξει, φαντάζομαι ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να ακούσουμε ίσως τον Μιθριδάτη να ξεδιπλώνει το λόγο του ως υποψήφιος πια.

Π.Μα έχει μιλήσει

Τ: Γιατί προς ώρας αυτό που έχουμε δει είναι αυτό που έχει κάνει στην χιπ χοπ μουσική.

Π.: Δεν είναι ανώνυμος

Τ.: Δεν λέω ότι είναι ανώνυμος

Π.: Ωπα, ώπα

Τ.: Τι έγινε;

Π.: Να διαβάσω tweets; ε; Γιατί, σε τι χρησιμεύουν οι άντρες;

Τ.: Με ρωτάς;

Ένταση στο πάνελ του MEGA: «Με απειλείς; Εμένα προσωπικά ας πούμε;»

Πρετεντέρης: Για να δούμε. Γιατί δεν είναι άγνωστος ο Μιθριδάτης. Τα έχει πει όλα πάρα πολύ ωραία. Εχει πει τι πρέπει να κάνεις σε μία γυναίκα, τι να σου κάνει μία γυναίκα, τι κάνεις σε μία γυναίκα. Οτι οι ομοφυλόφιλοι είναι κουνίστρες. Αυτά τα έχει πει όλα ο κ. Μιθριδάτης.

Μπολάκης: Και ένα βίντεο για τον Ζακ; Μου κάνει λίγο περίεργο Γιάννη αυτό; Να κάνει κάποιος βίντεο για τον Ζακ, την προσωπικότητα Ζακ και να είναι την ίδια ώρα σεξιστής και ομοφοβικός.

Τζίμα: Επίσης να πω, να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο μπορούμε πιο αντικειμενικοί. Δεν ξέρω πόσο αποσπασματικά είναι όλα αυτά. Δηλαδή αν είναι κομμάτια ολόκληρων διαλόγων το πριν το μετά το δίπλα και μετά να αξιολογήσουμε. Και αν είναι πράγματι έτσι να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα.

Π.: Θα διαβάσω. Δεν θέλω να το κάνω

Τ.: Με απειλείς; Εμένα προσωπικά ας πούμε;

Π.: Οχι προσωπικά, γιατί δεν έχω προσωπικά με το Μιθριδάτη, αλλά βλέπω και σε άλλες κυρίες, τηλεπαρουσιάστριες τους έστελνε τους έστελνε διάφορα μηνύματα.

Τ.: Τηλεπαρουσιάστριες, δημοσιογράφους μήπως εννοείς

Π.: Ναι, τους έστελνε διάφορα μηνύματα και τους έλεγε διάφορα. Προσπερνώ ας τον αφήσουμε να εξηγήσει μόνος του
Τα πιο σημαντικά