Με 40χρονη απατούσε την Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος – Τα ψέματα που λέει μέσα στη φυλακή

7 Ιουλίου, 202110:37 ΜΜ

Τρίτο πρόσωπο στον γάμο της είχε ανακαλύψει η Καρολάιν

Το newsbreak.gr είχε γράψει εδώ και καιρό ότι ο γάμος του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν περνούσε κρίση και αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι η 20χρονη μητέρα είχε αντιληφθεί την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στη σχέση τους.

Μπορεί το γεγονός να μην συνδέεται με την στυγερή δολοφονία της νεαρής μητέρας, ωστόσο σίγουρα αποτελεί στοιχείο το οποίο έπρεπε να εξεταστεί ενδελεχώς από τις αρχές.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, ο 33χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος διατηρούσε δεσμό με μια 40χρονη γυναίκα από το επαγγελματικό του περιβάλλον. Η ίδια μέσω του δικηγόρου της ξεκαθαρίζει ότι η οποία σχέση/γνωριμία της με τον πιλότο σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την δολοφονία της Καρολάιν. Ωστόσο, αυτό ως γεγονός δεν αποκλείεται να ήταν και η αιτία που η 20χρονη ήθελε να εγκαταλείψει τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και να φύγει μακριά με το παιδί της.

Τι λέει μέσα στη φυλακή

Την ίδια στιγμή, ο προφυλακισμένος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φέρεται να χρησιμοποιεί το σενάριο που έχει διαρρεύσει στην αρχή ότι ο ίδιος λάμβανε μέρος σε παράνομες δραστηριότητες και ότι κακοποιοί με τους οποίους συναναστρεφόταν εκτέλεσαν την συζυγό του για οικονομικές διαφορές. Την εμπλοκή του σε παράνομες δραστηριότητες είχε αναφέρει και ο πατέρας της Καρολάιν σε συνεντεύξεις του στον διεθνή τύπο, αναφέροντας ότι εάν η κόρη του είχε αντιληφθεί ότι ο Μπάμπης ήταν μπλεγμένος, δεν θα το ανεχόταν και θα μιλούσε στην αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες από την φυλακή, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος προσπαθεί να πείσει φυλακισμένους με τους οποίους συναναστρέφεται ότι την Καρολάιν την σκότωσαν εκτελεστές επειδή χρωστούσε χρήματα.

Προφανώς, ο 33χρονος επιδιώκει να «επιβιώσει» μέσα στη φυλακή και να χτίσει εκ νέου ένα προφίλ καλού οικογενειάρχη, αυτό δηλαδή που έκανε και στα ΜΜΕ για 37 ημέρες ψάχνοντας τους άγριους ληστές που σκότωσαν την γυναίκα του…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News