Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜε 3 λέξεις τον έκανε σκóνn: Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον...

Με 3 λέξεις τον έκανε σκóνn: Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον «σούπερσταρ» Στέφανο Κασσελάκη

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως “άσχετο στην πολιτική” τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας μάλιστα πως “όποτε μιλάει πετάει και ένα μαργαριτάρι”.

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως “άσχετο στην πολιτική” τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας μάλιστα πως “όποτε μιλάει, πετάει και ένα μαργαριτάρι”.

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε πως “ο κ. Κασσελάκης όσο περισσότερο μιλάει, τόσο περισσότερο θα εμφανίζεται το πραγματικό μηδενικό πολιτικό του βάρος”.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο άνθρωπος είναι άσχετος στην πολιτική. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένα δημιούργημα κάποιας καλής διαφημιστικής εταιρείας. Αν κατορθώσει την Κυριακή να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό είναι δικό τους θέμα. Αλλά πολιτικά, όποτε μιλάει πετάει και ένα μαργαριτάρι. Άρα, έχουμε να ακούσουμε ακόμα πολλά μαργαριτάρια και αν εκλεγεί με το καλό πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περισσότερα” συμπλήρωσε ενώ σημείωσε ότι ενθαρρύνει την παρουσία του κ. Κασσελάκη.

“Εμένα μου αρέσει οι νέοι άνθρωποι να μπαίνουν στην πολιτική και δεν θέλω να τον κατηγορήσω γι’ αυτό. Πολύ καλά κάνει και κατεβαίνει και πολύ καλά κάνει και ασχολείται με την πολιτική, εγώ θέλω και περισσότεροι νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με την πολιτική, δεν έχω καμία αντίρρηση, μου αρέσει. (…) Ως σπρίντερ απεδείχθη εξαιρετικά ταλαντούχος. Όμως η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος” τόνισε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του προ 10ετίας για το brain drain, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

“Ο κ. Κασσελάκης προ δέκα ετών, μας εξηγούσε πόσο ευλογία για την Ελλάδα είναι το brain drain, δηλαδή η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό. Να υπενθυμίσω ότι η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, των παιδιών μας την εποχή της χρεοκοπίας και των μνημονίων ήταν το πιο επώδυνο ίσως σοκ στην ελληνική κοινωνία την δεκαετία που πέρασε, οι συντάξεις και η περικοπή τους και το brain drain ήταν τα δύο χειρότερα πράγματα που συνέβησαν. Λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης το παρουσιάζει, όχι περίπου, ακριβώς ως ευλογία για την Ελλάδα, ως λύση για τα προβλήματα της Ελλάδας”.

“Μέχρι τώρα όλα τα κόμματα λέγανε πώς μπορούν να αντιστρέψουν το brain drain και πώς θα το σταματήσουμε. Αυτό είναι εκπληκτική πολιτική θέση, καμία σχέση με ό,τι λένε όλα τα ελληνικά κόμματα” τόνισε.

“Εγώ, εκτός από υπουργός είμαι και πολίτης και μου αρέσει και η πολιτική. Λοιπόν, δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός, η σιωπή δεν είναι το δυνατό μου χαρακτηριστικό”, απάντησε στην κριτική που του ασκείται για παρέμβαση στα εσωκομματικά άλλης παράταξης.

Τα πιο σημαντικά