Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜε 10 λέξεις τον έβαλε στη θέση του: Ο Λιάγκας «την είπε»...

Με 10 λέξεις τον έβαλε στη θέση του: Ο Λιάγκας «την είπε» στον Τσίπρα για την υπόθεση Γεωργούλη

«Και λέτε δεν το ξέρατε, το ήξερε η μάνα του» είπε μεταξύ άλλων  ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Αλέξης Τσίπρας σε σημερινή του συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε για την υπόθεση της καταγγελίας του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «βεβαίως ο κ. Γεωργούλης και ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη δικαιοσύνη και όχι από τα τηλεπαράθυρα, αλλά δεν μπορούμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις, γι’ αυτό και αποπέμφθηκε αμέσως, γι’ αυτό και βγήκα αμέσως να πω ότι είμαστε με το θύμα και όχι με τον θύτη».

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου ο ίδιος ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στον κ. Τσίπρα, λέγοντάς του πως «αν κάποιος έκανε τηλεδίκη είστε εσείς, ο οποίος διαγράψατε από το κόμμα σας τον κ. Γεωργούλη».

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως:

«Ακούστε τώρα κ. Τσίπρα πόσο λάθος είστε. Επιτρέψτε μου τώρα, γιατί εγώ όπως κρίνω τον Μητσοτάκη θα κρίνω και τον Τσίπρα. Για μένα, είστε λάθος στη σημερινή σας τοποθέτηση. Πέσατε και εσείς στο ολίσθημα της δίκης των τηλεπαραθύρων. Δεν έχετε σπουδάσει νομική, όπως κάποιοι δικηγόροι, που όταν τους συμφέρουν οι εκπομπές βγάζουν λογύδρια. Όταν δεν τους συμφέρουν γιατί κάνουν μια κριτική στον πελάτη τους, βγαίνουν και μιλάνε για δίκες των τηλεπαραθύρων».

«Για μένα κ. Τσίπρα και εσείς σήμερα διολισθήσατε στο ολίσθημα των τηλεδικών. Αν κάποιος έκανε τηλεδίκη, είστε εσείς, ο οποίος διαγράψατε από το κόμμα σας τον κ. Γεωργούλη. Καλά κάνατε για εμένα, αλλά εσείς πήρατε μια απόφαση, εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι την υπόθεση αυτή. Πήρατε μια απόφαση τελειώνοντάς τον πολιτικά, καλλιτεχνικά. Να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Γιατί, αν είναι αθώος ο Αλέξης Γεωργούλης, πιστεύετε ότι θα μπορέσει ποτέ να επανορθωθεί πολιτικά ή καλλιτεχνικά; Ποιος θα τον πάρει σε κόμμα; Ποιος θα του δώσει δουλειά στην τηλεόραση ή το θέατρο; Η κυρία θα γίνει βουλευτίνα, εσείς λέτε ότι τον κόψατε και μιλάτε για τηλεδίκη».

«Και λέτε δεν το ξέρατε, το ήξερε η μάνα του. Δεν είπατε, όμως, ότι είχατε ακούσει ψιθύρους και τον είχατε φωνάξει. Το είπαν οι βουλευτές σας. Δηλαδή όλα να τα αλλάζουμε; Έλεος πια σε αυτή τη χώρα. Έχουμε τσαλαπατήσει κάθε είδος λογικής. Αν είναι δυνατόν!» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα πιο σημαντικά