Μάζεψε αυτό το μικροσκοπικό αυγό από κάτω, όμως δείτε τι θα συμβεί όταν αυτό αρχίσει να σπάει!

24 Απριλίου, 2015 3:54 ΜΜ
More videos

Το θαύμα της ζωής! Υπάρχει άραγε τίποτα καλύτερο από τη γέννηση, για να δώσει στη ζωή μας πραγματικό νόημα;

Η Άνοιξη επιτέλους έφτασε, ο ήλιος λάμπει, πανέμορφα λουλούδια έχουν ανθήσει και τα πουλιά κελαηδούν. Κάποιος μου είχε πει κάποτε πως η περίοδος ανάμεσα στο Χειμώνα και την Άνοιξη είναι η καλύτερη του χρόνο, μιας και ό,τι έχει πεθάνει από την παγωνιά, τότε ξαναγεννιέται.

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτής της όμορφης άποψης. Ένα νεογέννητο πουλάκι εκκολάπτεται από το αυγό του και η εικόνα αυτή μπορεί να γίνει μια σπουδαία μεταφορά για κάθε ένα από εμάς, για να το δει σαν μια ευκαιρία να ανακαλύψει τον εαυτό του εκ νέου.

Ίσως να περιμένετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, να σταματήσετε μια κακιά συνήθεια, ή απλά να δείτε τη ζωή από μια διαφορετική οπτική. Δεν υπάρχει πιο υπέροχη στιγμή από αυτήν την εποχή και το βίντεο με το νεογέννητο που έρχεται στον κόσμο μας είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πόσο σημαντικό είναι το κάθε λεπτό μας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Αν συμφωνείς και πιστεύεις πως αυτό το βίντεο μπορεί να εμπνεύσει κάποιον δικό σου για ένα νέο ξεκίνημα, κοινοποίησε το!

Ακολουθήστε μας στο facebook: