Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι»

25 Φεβρουαρίου, 20224:12 ΜΜ
More videos

«Είτε τους αρέσω είτε δεν τους αρέσω, θα πρέπει να με χωνέψουν», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή Happy Day. Οι δυο τους, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αναφέρθηκαν στα σχέδια για την απόκτηση παιδιού, ενώ απάντησαν και στα αρνητικά σχόλια που ακούν.

«Ο αρραβώνας μας ανανέωσε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι λένε ότι ο Μαυρίκιος δείχνει χρόνια νεότερος, ότι του έχω δώσει νεότητα.

Η αγαπημένη μας στιγμή είναι κάθε βράδυ που κάνουμε πίλινγκ, βάζουμε μάσκες», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Για το γεγονός ότι έχουν γίνει viral οι δυο τους τον τελευταίο καιρό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και μέχρι το γάμο θα μας βλέπετε αρκετά συχνά».

Σε ερώτηση σχετικά με την απόκτηση παιδιού, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Τώρα το θέλω», ενώ η Ιλάειρα Ζηση τόνισε από την πλευρά της: «Αχ παιδιά, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω. Θέλει τώρα παιδί».

«Μου λέει να κάνουμε υπομονή, μετά το γάμο. Θα κάνουμε, λέω! Το έχουμε βάλει στη σκαλέτα για μετά το γάμο, γιατί εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα, όπως ξέρετε», πρόσθεσε επίσης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News