Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Μαύρες» μέρες για τη Τατιάνα Στεφανίδου: Άσχημες εξελίξεις, στο πλευρό της ο...

«Μαύρες» μέρες για τη Τατιάνα Στεφανίδου: Άσχημες εξελίξεις, στο πλευρό της ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος

Δύσκολο διάστημα διανύει η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς τα νούμερα της ενημερωτικής της εκπομπής δεν πάνε και τόσο καλά όσο περίμενε.

Δύσκολα είναι τα πράματα για την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της στον ALPHΑ, T-live. Η τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά νούμερα, όσον αφορά πάντα το δυναμικό κοινό. Ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φτάσει τα μονοψήφια.

Χαρακτηριστικά το μεσημέρι της Παρασκευής 17/12 σημείωσε 8,5%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μόλις το 10,8. Στο κανάλι υπάρχει μια μικρή αναστάτωση, με αποτέλεσμα να ψάχνουν τρόπους για να ανέβουν τα ποσοστά και πάλι και να κάνει πάλι τα νούμερα των πρώτων ημερών.

Βράχος δίπλα της για να την στηρίζει είναι ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, με τον οποίο συζητούν όλα τους τα προβλήματα, ειδικά και τα επαγγελματικά αφού και οι δυο είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και γνωρίζουν πολλά.

Ευχάριστο γεγονός ωστόσο που γεμίζει χαρά την Τατιάνα Στεφανίδου, είναι πως ο άντρας της τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση μιας και το Live News χθες, έκανε 16,5%.

Αναλυτικά η τηλεθεάσεις Στεφανίδου – Ευαγγελάτου

Τα τέταρτα του t-live

5
9.5
10.8
9.5
7.5
9.8
7.3
Τα τέταρτα του Live news

12.4
15.2
15
20.3
21.1
22
17.6
17.8
13.5
9.9
Η τρυφερή φωτογραφία της Στεφανίδου με τον Ευαγγελάτο

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές στις οποίες η Τατιάνα Στεφανίδου έχει εκφράσει ανοιχτά την αγάπη της προς τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος δεν θα της χαλάσει χατίρι, ποζάροντας μαζί της.

Το ζευγάρι λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο εντός σπιτιού, με την Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει τη νέα της ανάρτηση στο Instagram.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυριακάτικες αγκαλιές! Αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα να έχετε όλοι», ήταν η λεζάντα κάτω από την ανάρτησή της.

Τα πιο σημαντικά