Μάξιμος Μουμούρης για την καταγωγή του: «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας»

29 Μαρτίου, 2022 4:35 ΜΜ
More videos


Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης*, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, αλλά και την καταγωγή του.

«Δεν είχα καμία σχέση μικρός με την υποκριτική, ούτε ποίημα στο σχολείο δεν έχω πει. Η σύζυγός μου έχει πει πως είμαι ο παιδικός της έρωτας. Έχει μεγαλύτερη ιστορία με έμενα, ευτυχώς που δεν την εντόπισα τότε. Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει, κι εγώ δεν αντιστάθηκα, πώς να αντισταθείς στη Νάντια;

Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και μαζί 20. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος και τον κρατάμε ανοιχτό. Με 4 γυναίκες είναι ένα φασαριόζικο σπίτι, άλλα είναι ωραίο. Κάποτε με ενοχλούσε και λίγο, άλλα τώρα σκέφτομαι πως σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει», είπε αρχικά ο Μάξιμος Μουμούρης.

Όσον αφορά την καταγωγή του είπε: «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας. Το κομμάτι το ιταλικό μέσα μου είναι πολύ έντονο και κάθε φορά που πηγαίνω στη δεύτερη πατρίδα μου νιώθω πάρα πολύ οικεία».

*Ο Μάξιμος Μουμούρης γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1976 είναι ελληνικής και ιταλικής καταγωγής. Ο πατέρας του είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα του ήταν Ιταλίδα.

Δείτε το βίντεο: