Μαύρο μοντέλο αναπαριστά καμπάνιες μόδας για να τονίσει την έλλειψη διαφορετικότητας.

8 Δεκεμβρίου, 2016 4:40 ΜΜ
More videos

Η Deddeh Howard είναι ένα μοντέλο γεννημένο στην Λιβερία και έχει ως βάση της το Λος Άντζελες. Στόχος της είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την έλλειψη διαφορετικότητας στην βιομηχανία της μόδας μέσω του πρότζεκτ της που ονομάζεται “Μαύρος καθρέπτης.” Σε αυτό το πρότζεκτ αναπαριστά τις πιο διάσημες διαφημιστικές εκστρατείες μόδας με κεντρικά μοντέλα, όπως η Τζίτζι Χαντίν, η Κένταλ Τζένερ, η Κέιτ Μος και η Ζιζέλ Μπούντχεν.

“Πήγαινα σε πολλά πρακτορεία μοντέλων και αμέσως με συνέκριναν με άλλα μαύρα μοντέλα. Παρόλο που μου έλεγαν, ότι είμαι πολύ όμορφη και ότι θα ήθελαν πολύ να με εκπροσωπήσουν, είχαν ήδη μαύρα μοντέλα. Είχαν πολλά λευκά μοντέλα, αλλά από ότι φαίνεται ένα δυο μαύρα μοντέλα είναι αρκετά για να μας εκπροσωπήσουν”, γράφει στην ιστοσελίδα της.

“Για αυτό το πρότζεκτ αποφάσισα να αναπαραστήσω διάσημες εκστρατείες μόδας για να δείξω πως θα φαίνονταν με ένα μαύρο μοντέλο. Γιατί δεν μπορούν οι μεγάλες εταιρίες να αποδεχτούν την διαφορετικότητά μας και να μας δώσουν το βήμα να γίνουμε ορατές; Με το πρότζεκτ του “Μαύρος καθρέπτης” ελπίζω να δείξω στον κόσμο, ότι ήρθε η ώρα για όλους μας να γίνουμε ορατοί”, αναφέρει η ίδια.

#1 Chanel

Deddeh Howard

#2 Victoria’s Secret

Deddeh Howard

#3 Vivara

Deddeh Howard

#4 David Yurman

Deddeh Howard

#5 Guess

Deddeh Howard

#6 Calvin Klein

Deddeh Howard

#7 Gucci

Deddeh Howard

#8 Louis Vuitton

Deddeh Howard

#9 Dolce & Gabbana

Deddeh Howard

[Deddeh HowardInstagram]

Ακολουθήστε μας στο facebook: