Μαυρίδης: «Στα επαγγελματικά μας πρέπει να ανοίγουμε τους ορίζοντες μας»

28 Σεπτεμβρίου, 20171:29 ΜΜ

«Στα επαγγελματικά μας πρέπει να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, να τα βλέπουμε τα πράγματα πιο επαγγελματικά, όχι τόσο συναισθηματικά και ρομαντικά. Έπαθα πλάκα όταν έκατσα και το είδα το Nomads! Είναι ένα επίπεδο πάνω από όλα τα reality επιβίωσης που υπάρχουν», με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε ο Γιώργος Μαυρίδης τη συμμετοχή του στο Nomads, ενώ παλαιότερα αφόριζε τέτοιου είδους τηλεοπτικά προϊόντα.

«Έπρεπε να με ξέρει; Γιατί τι είμαι; Προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στον τηλεοπτικό χώρο. Κατανοητό. Κι εγώ δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, την έχω περισσότερο σαν φωτιστικό πριν κοιμηθώ».

Στο Πρωινό δεν άφησαν ασχολίαστη την αλλαγή πλεύσης του παρουσιαστή. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Είναι πολύ καλός στην κυβίστηση-ανακυβίστηση διότι εγώ θυμάμαι πάρα πολλές συνεντεύξεις του που μιλούσε γι’ αυτά τα ριάλιτι… Τραβούσαν από τον Alpha τα μαλλιά τους γιατί έβγαινε και μιλούσε πάρα πολύ γι’ αυτά τα θέματα. Και ξαφνικά, λέει: «Ανοίγουμε τους ορίζοντές μας»! Εγώ μαζί του είμαι, λες ξελές»!

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News