Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜατίνα Παγώνη: «Έχω δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών»

Ματίνα Παγώνη: «Έχω δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών»

Για όλα μίλησε η Ματίνα Παγώνη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στην πανδημία, τις απειλές που έχει δεχτεί, τα τηλεφωνήματα του κόσμου αλλά και τον… Τάκη Ζαχαράτο.

«Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές. Εμείς είμαστε σε έναν χώρο που έχουμε να κάνουμε με ασθενείς, συγγενείς, που ο καθένας μπορεί να χάσει τον άνθρωπο του. Εκείνη τη στιγμή σε ποιον ξεσπάς; Στο γιατρό, όχι σε κάποιον άλλο. Είναι λογικό, αλλά αυτά τα ξεπερνάς σιγά σιγά, με τον τρόπο σου, με την ηρεμία σου και καθησυχάζεις τους ανθρώπους αυτούς», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι απαντά η ίδια σε όλα τηλεφωνήματα που δέχεται, καθώς καταλαβαίνει την αγωνία του κόσμου για το εμβόλιο και τον κορωνοϊό.

«Απαντάω στα τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα. Έχω συνηθίσει να απαντάω η ίδια. Μπορεί να έχω επίσκεψη, όμως θα βγω για τρία λεπτά και θα απαντήσω, γιατί καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου. Γιατί δεν είναι γιατροί, δεν είναι νοσηλευτές, δεν έχουν την γνώση» είπε.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τον Τάκη Ζαχαράτου λέγοντας πως διασκέδασε ιδιαίτερα με τη μίμησή του.

Όπως είπε, όταν είδε πρώτη φορά τη μίμηση εκείνη την ώρα έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και αντί να ασχολείται με το εμβόλιο, γελούσε με τη σάτιρα.

Τα πιο σημαντικά