Λαμία: Μαθήτρια έκανε το ακατόρθωτο και έγραψε το απόλυτο 20 στα Αρχαία στις Πανελλήνιες

3 Ιουλίου, 2018 11:17 ΠΜ
More videos

Κι όμως υπάρχει μία μαθήτρια στην Λαμία που έκανε το ακατόρθωτο στις Πανελλήνιες 2018 και ειδικότερα στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Ειδικότερα, η Αρετίνα Στεφανή ήταν μία από τους υποψήφιους των Πανελληνίων 2018 η οποία έμεινε έκπληκτη όταν είδε την βαθμολογία της την προηγούμενη Παρασκευή.

Κι αυτό συνέβη επειδή στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, η Αρετίνα είχε κατορθώσει να γράψει το απόλυτο άριστα με αποτέλεσμα ο πρώτος βαθμολογητής να της βάλει 100 στα 100.

Με την σειρά του ο δεύτερος βαθμολογητής δεν της έδωσε το 100αρι, αφού την βαθμολόγησε με 98 λόγω μίας μικρής λεπτομέρειας, ωστόσο και πάλι η επιτυχία της είναι αδιαμφισβήτητη.

Οσο για το πως κατάφερε να έχει όλες τις απαντήσεις σωστές στα αρχαία, η ίδια δήλωσε ότι «με τη βοήθεια του Θεού,με πίστη και πολλή- πολλή δουλειά από την Α΄ Λυκείου αλλά και με ψύχραιμη αντιμετώπιση της διαδικασίας των εξετάσεων μπορεί ένας μαθητής να αγγίξει το άριστα».

Μάλιστα η μαθήτρια σημείωσε ότι η επιτυχία της δεν οφείλεται σε κάποιο κρυφό ταλέντο, αλλά στην «μάχη» την οποία η ίδια έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να αγγίζει την κορυφή.

«Οι εξετάσεις δεν είναι survivor, είναι μάχη που «κερδίζεται» μόνο όταν δοθεί, πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, στην ψυχή και την αύρα των ανθρώπων που αργά αλλά μεθοδικά μας οδηγούσαν στην κορυφή», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια.

Πάντως όνειρο της Αρετίνας δεν είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με την αρχαία ελληνική γλώσσα, αφού όπως ανέφερε στο lamiareport η τελική της επιλογή θα είναι μεταξύ των σχολών της Νομικής και της Ψυχολογίας.

Αξιοσημείωτο είναι φυσικά το γεγονός ότι η Λαμιώτισσα δεν είναι η μόνη έκπληξη των φετινών Πανελληνίων 2018, καθώς από αυτές ξεχώρισαν ένας Κεφαλονίτης που έσπασε όλα τα κοντέρ και μπαίνει Ιατρική Αθηνών, μία Βολιώτισσα που έδωσε Πανελλήνιες μαζί με την μητέρα της, ένας αριστούχος που εξήγησε στο iefimerida.gr πως κατόρθωσε να βγάλει και 18.659 μόρια, καθώς και ο γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος έγραψε σε όλα πάνω από 19, πλην της Εκθεσης.

Πηγή: LamiaReport

Ακολουθήστε μας στο facebook: