Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΜαθητές κατηγορούνται ότι ανακάτεψαν το γλάσο με τα σωματικά τους υγρά.

Μαθητές κατηγορούνται ότι ανακάτεψαν το γλάσο με τα σωματικά τους υγρά.

Αντιμέτωποι με τον νόμο βρίσκονται τρεις μαθητές γυμνασίου στις ΗΠΑ πριν λίγες μέρες οι οποίοι φέρονται να ανακάτεψαν τα σωματικά τους υγρά, και συγκεκριμένα το σπέρμα τους, με γλάσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος οικιακής οικονομίας στο σχολείο τους, για να «γαρνίρουν» ένα γλυκό και στη συνέχεια να το δώσουν στη δασκάλα τους να το δοκιμάσει.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Omaha World Herald, το αηδιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Γουέστσαϊντ της Όμαχα στις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος και ενώ είχε ζητηθεί στους μαθητές να γλασάρουν το γλυκό από σφολιάτα που είχαν ετοιμάσει νωρίτερα, τα τρία αγόρια ζήτησαν από την δασκάλα τους να τους επιτρέψει να πάνε στην τουαλέτα.

Εκεί, πιστεύεται ότι ανακάτεψαν το σπέρμα τους με το γλάσο που μετέφεραν στα δοχεία τους, προτού τελικά επιστρέψουν στην τάξη για να ολοκληρώσουν το γλυκό, όπως τους είχε ζητηθεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αμερικάνικης εφημερίδας, η δασκάλα οικιακής οικονομίας συνειδητοποίησε ότι κάτι πήγαινε στραβά κατά τη διάρκεια της δοκιμής των γλυκισμάτων, ενώ τις υποψίες της επιβεβαίωσε μια άλλη μαθήτρια, η οποία είχε ακούσει τα τρία αγόρια να μιλούν ψιθυριστά για αυτό που είχαν κάνει.

3b9295fdadd1c3046266ea718060d5bc

omaha

Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τους μαθητές υπέκυψαν στις πιέσεις της διεύθυνσης του σχολείου και ομολόγησαν την κακόγουστη φάρσα τους, ενώ ο τρίτος συνεχίζει να αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα έχει κατάσχει τα σύνεργα μαγειρέματος και των τριών αγοριών, εις βάρος των οποίων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Πέραν όμως από τις ποινικές κυρώσεις που αντιμετωπίζουν οι τρεις έφηβοι, θα υπάρξει και αυστηρή τιμωρία από το σχολείο τους, όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του το Γυμνάσιο Γουέστσαϊντ.

[omaha] [protothema] [huffingtonpost]Τα πιο σημαντικά