Μάθιου ΜακΚόναχι: «Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σεξ με τη μητέρα μου»

18 Οκτωβρίου, 202011:38 ΜΜ
More videos

¨Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Matthew McConaughey ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου με τα απομνηνομεύματά του που θα έχει τον τίτλο «Greenlights».

Όπως γράφει, σε απόσπασμα που δημοσιεύτηκε σε αμερικανικό περιοδικό, ο πατέρας του, James Donald McConaughey πέθανε ενώ έκανε σeξ με την σύζυγό του και μητέρα του ηθοποιού Κέι.

«Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. “Ο πατέρας σου πέθανε” μου είπε. Τα γόνατά μου λύγισαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο πατέρας μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Μόνο η μαμά. Το έλεγε πάντα και σε μένα και στα αδέρφια μου. “Παιδιά όταν θα φύγω, θα κάνω έpωτα στη μητέρα σας. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή όταν ήρθε σε οpγασμό» γράφει ο McConaughey.

Ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού πέθανε το 1992. Ο James McConaughey είχε μια χαλαρή σχέση με την σύζυγό του κατά τη διάρκεια της οποίας παντρεύτηκαν τρεις φορές με τον Μάθιου να έρχεται στη ζωή λίγο μετά τον τρίτο γάμο.

«Κάποιες φορές ο πατέρας μου ήταν βίαιος. Όπως γράφω στο βιβλίο, έτσι επικοινωνούσαν με τη μητέρα μου. Χώρισαν δύο φορές, παντρεύτηκαν τρεις. Μου έμοιαζαν σαν τον Ειρηνικό Ωκεανό σε καταιγίδα» έχει δηλώσει για τον πατέρα του ο Matthew McConaughey.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News