Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜαθήματα γεωγραφίας στο My Style Rocks: «Tο Λουτράκι είναι στον νομό Πελοποννήσου»

Μαθήματα γεωγραφίας στο My Style Rocks: «Tο Λουτράκι είναι στον νομό Πελοποννήσου»

Το μαργαριτάρι της χρονιάς πέταξε παίκτρια του My Style Rocks στη διάρκεια του χθεσινό επεισοδίου. Όταν ρωτήθηκε για τον τόπο της καταγωγής της εκείνη απάντησε πως είναι από την Κρήτη και το Λουτράκι, που ανήκει στο νομό… Πελοποννήσου.

Η Τάνια αναφέρθηκε στην καταγωγή της που είναι μισή από την Κρήτη και μισή από την Πελοπόννησο, το Λουτράκι. Τότε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που όπως φάνηκε δεν το έχει με την Γεωγραφία, ρώτησε την παίκτρια «από πότε το Λουτράκι ανήκει στην Πελοπόννησο», λαμβάνοντας την επική απάντηση της Τάνιας.

«Το Λουτράκι είναι στην Πελοπόννησο, στον νομό Πελοποννήσου. Ονομάζεται Κόρινθος αλλά ανήκει στον νομό Πελοποννήσου», ήταν τα πρώτα λόγια – μαχαιριές στη γεωγραφία του δημοτικού, ενώ μάταια η συμπαίκτριά της Έφη φώναζε από τη θέση της «Νομός Κορινθίας».

Η Τάνια επέμενε: «Πελοποννήσου. Αντικειμενικά ναι, Κορινθίας αλλά είναι στο νομο Πελοποννήσου. Τουλάχιστον έτσι ήτανε μέχρι που το ξέρω».

«Εγώ έχω πάει σε όλα αυτά τα μέρη, πολύ ωραία», ήταν τα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία μάλλον έμεινε με την απορία αν το Λουτράκι είναι στην Πελοπόννησο…

Δείτε το απόσπασμα:

Τα πιο σημαντικά