Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜαθεύτηκε σήμερα - Θρήνος στην οικογένεια του Γιώργου Μαυρίδη

Μαθεύτηκε σήμερα – Θρήνος στην οικογένεια του Γιώργου Μαυρίδη

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Η ανακοινωση

Το μεσημέρι της Κυριακής ο επιχειρηματίας αγωνίστηκε κανονικά με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο Ποδόσφαιρο Σάλας κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας παρά τις δύσκολες ώρες που βιώνει.Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Γιώργο Μαυρίδη για την απώλειά του, ενώ οι παίκτες της ομάδας αφιέρωσαν τη νίκη τους στη μνήμη του πατέρα του.

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα. Ύστερα από την λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη τους με 3-0 στη μνήμη του πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε»: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη, το σπαρακτıκό «αντίο»

Ο Γιώργος Μαυρίδης βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

O επιχειρηματίας και παρουσιαστής, παρά το πένθος που βιώνει αγωνίστηκε κανονικά σήμερα, Κυριακή 22/10 με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο Ποδόσφαιρο Σάλας κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας.

Η Α.Σ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Γιώργο Μαυρίδη για την απώλειά του, ενώ οι παίκτες της ομάδας αφιέρωσαν τη νίκη τους στη μνήμη του πατέρα του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχασε τον πατέρα του- Η ανάρτηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα.

Ύστερα από την λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη τους με 3-0 στη μνήμη του πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο πατέρας του είχαν μια σχέση η οποία πέρασε από πολλά στάδια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς. Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει.

Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα», είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης για τον πατέρα του σε συνέντευξή του.

Τα πιο σημαντικά