Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜαθεύτηκε πριν λίγο όλη η αλήθεια για την 49χρονη που σκότwσε τον...

Μαθεύτηκε πριν λίγο όλη η αλήθεια για την 49χρονη που σκότwσε τον πατέρα της σήμερα στη Σάμο

Με υδραυλικό κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το φονικό

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.2024) στη Σάμο όπου μια 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία της Σάμου για την αποτρόπαια πράξη της. Το φονικό έγινε στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο στο Βαθύ της Σάμου και η 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα. Τα τραύματα που του προκάλεσε με το μεταλλικό εργαλείο στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν η 49χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ζούσε μεταξύ Αθήνας και Σάμου και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της.

«Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος» λέει ένας γείτονας για τον 70χρονο που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια της κόρης του.

Ενας άλλος άνδρας που ζει στην γειτονιά του ανέφερε. «Ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και είχε έναν εγγονό γύρω στα 20. Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω μήπως ήρθε για τις γιορτές. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».
Τα πιο σημαντικά