Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
διάφοραΜαθεύτηκε η τιμή: Τόσο «πάει» η χρονιά στο ιδιωτικό σχολείο που η...

Μαθεύτηκε η τιμή: Τόσο «πάει» η χρονιά στο ιδιωτικό σχολείο που η Ελένη Μενεγάκη στέλνει τη Μαρίνα Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σοουμπίζ και εδώ περίπου 12 χρόνια είναι πραγματικά αχώριστοι.

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου μετρά δώδεκα χρόνια, ενώ το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Φεβρουαρίου 2015, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Έναν μήνα μετά, και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου 2015, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μαρίνα, για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν μεγάλη αδυναμία στην μικρή Μαρίνα και φροντίζουν  πάντα να περνούν ποιοτικό χρόνο με την κόρη τους, η οποία είναι ένα πανέμορφο, ξανθό κορίτσι που έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της.

491

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η 7χρονη Μαρίνα θα συνεχίσει να φοιτά στο Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση όπου ολοκλήρωσε και τα μαθήματα του νηπιαγωγείου.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η κόρη της, Μαρίνα

Η μικρή Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Μάλιστα η Ελένη παλαιότερα έχει σε φίλες της ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες που οι περισσότερες είναι Αγγλίδες και πως οι κόρες της, Λάουρα και η Βαλέρια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ήταν οι καλύτερες μεταφράστριες!

Η φοίτηση σε αυτό το σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή εκτός από την άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, τη δυνατότητα της φοίτησης σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο σχολείο, όπως και το πόσο κοστίζει να φοιτήσεις εκεί:

1 12

Σημειώνουμε πως πριν από λίγα χρόνια, όταν η Μαρίνα πρωτοπήγε εκεί, οι τιμές ήταν εντελώς διαφορετικές.

Οι τιμές πλέον στο ιδιωτικό σχολείο ST. Catherine’s British School

0001 scaled 1

Το St Catherine’s ιδρύθηκε το 1956 στους χώρους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Αν και αρχικά προοριζόταν να παρέχει εκπαίδευση σε παιδιά από τη Βρετανία και την Κοινοπολιτεία, διδάσκει τώρα 1154 μαθητές, ηλικίας 3 έως 18 ετών, από 54 εθνικότητες. Το St Catherine’s είναι μια «μη κερδοσκοπική οργάνωση». Είναι, ωστόσο, ιδιωτικό σχολείο και είναι εγγεγραμμένο στο Companies House στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης καταχωρημένο ως φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Επιτροπή Φιλανθρωπίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το St Catherine’s προσπαθεί να ενισχύσει την αγάπη της μάθησης μέσω ενός καλά διδαγμένου, κατάλληλα προκλητικού, σαφώς καθορισμένου, ευρέως και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών. Στόχος είναι να αναπτύξει πλήρως το πνευματικό, κοινωνικό, φυσικό και δημιουργικό δυναμικό των μαθητών, εν αναμονή ότι θα εξελιχθούν σε ευαίσθητους, ενημερωμένους, αποφασιστικούς και ικανούς παγκόσμιους πολίτες του μέλλοντος. Η ανάπτυξη χαρακτήρων και οι διαπροσωπικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω μιας σειράς σχετικών εκπαιδευτικών εμπειριών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Ως κορυφαίος εκθέτης της παγκόσμιας ιθαγένειας, οι μαθητές του St Catherine’s ενθαρρύνονται να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων, στρατηγικές διαπραγμάτευσης και κατανόηση πολυπολιτισμικών, πολυθρησκευτικών και πολυφυλετικών εννοιών στο πλαίσιο του πολιτιστικού πλουραλισμού. Οι μαθητές αναμένεται να αναζητήσουν λύσεις σε περιβαλλοντικά και οικολογικά προβλήματα και να επιδείξουν ενεργά ευθύνες και ορθές πρακτικές για καλή παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική ιθαγένεια, καθώς και να έχουν σαφείς προσδοκίες για τη σημασία και τα οφέλη των προσωπικών, κοινωνικών και υγειονομικών στρατηγικών.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα

497 493 492 494 495 496

Τα πιο σημαντικά