Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜαθεύτηκε η αλήθεια για τον Απόστολο Λύτρα - Τι πραγματικά συμβαίνει, τι...

Μαθεύτηκε η αλήθεια για τον Απόστολο Λύτρα – Τι πραγματικά συμβαίνει, τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό

Λύτρας: “Δεν έχει φράγκο” ο ποινικολόγος – Εχει γράψει τα πάντα στη σύζυγό του, η μεζονέτα που χάνει και τα απλήρωτα ενοίκια

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Λύτρας, με τη μεζονέτα που κατέχει στο Πάτημα Χαλανδρίου να βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου.

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Απόστολος Λύτρας, με τη μεζονέτα που κατέχει στο Πάτημα Χαλανδρίου να βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, κινδυνεύει να χάσει το συγκεκριμένο σπίτι στο οποίο ζουν η 47χρονη πρώην σύζυγός του και οι κόρες του από τον πρώτο γάμο, λόγω αδυναμίας καταβολής του ποσού των 100.000 ευρώ από το δάνειο που είχε πάρει για την αγορά του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πρόκειται για μια μεζονέτα και ένα κλειστό πάρκινγκ στο Πάτημα Χαλανδρίου. Το συγκεκριμένο σπίτι είναι 184 τ.μ. και αγοράστηκε έναντι 450.000 ευρώ από τον Απόστολο Λύτρα για τις δύο μεγαλύτερες κόρες του που έχει αποκτήσει στον πρώτο του γάμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος δεν έχει “φράγκο” και δεν έχει πρόσβαση στις τραπεζικές του καταθέσεις, ενώ φαίνεται να έχει γράψει τα πάντα στη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, την οποία ξυλοκόπησε άγρια.

Παράλληλα, σύμφωνα με το κανάλι, υπάρχει κάποια οικονομική δυσπραγία στο δικηγορικό γραφείο του ποινικολόγου. Πιο συγκεκριμένα, το ενοίκιο που ανέρχεται στα 1.000 ευρώ το μήνα παραμένει απλήρωτο κάποιους μήνες (το ποσό αυτή τη στιγμή φτάνει τα 2.000 ευρώ), ενώ χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των δικηγόρων που εργάζονται στο γραφείο του.

“Το βράδυ της Τετάρτης μαζεύτηκαν στο γραφείο του Απόστολου Λύτρα οι 11 δικηγόροι συνεργάτες του για να συζητήσουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να πληρωθούν τα 11 άτομα, ούτε για τα βασικά έξοδα του γραφείου” αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.
Τα πιο σημαντικά