Μαθεύτηκε από τον Νίκο Κοκλώνη: «Ο Φλωρινιώτης βοηθούσε όλη τη γειτονιά. Δύο φορές πιο σταρ από τον Σάκη Ρουβά»

8 Ιουνίου, 202311:08 ΜΜ

Ο Νίκος Κοκλώνης, που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, επί σειρά ετών, εξέφρασε τη συγκίνησή του με την απώλειά του καλλιτέχνη, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής και παραγωγός «εγώ έμενα στον 3ο όροφο, η Αννούλα, ο Νικολάκης και ο Γιάννης στον 2ο. Μεγάλωσα με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Όλη η γειτονιά άκουγε τα τραγούδια του. Ήταν ένας άνθρωπος που αν δεν τον γνώριζες, δεν μπορούσες να καταλάβεις το πόσο καλόκαρδος ήταν. Βοηθούσε όλη τη γειτονιά, είχε, δεν είχε χρήματα».

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Και πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης «ο Φλωρινιώτης ήταν δύο φορές πιο σταρ από τον Σάκη Ρουβά, στα χρόνια του. Δεν φοβήθηκε να βγει με τα λαμέ στην πίστα, όταν στην Αμερική ο Έλβις είχε αρχίσει να ντύνεται στα λαμέ. Η φωνή του ήταν μοναδική και βγήκε στην πίστα και έλαμπε. Σόκαρε την τότε εποχή. Η ψυχή του ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν ξέρω αν θα ξαναβγάλουμε Φλωρινιώτη. Πολεμήθηκε. Το κατεστημένο δεν τον άφησε να βγει στην τηλεόραση. Ήθελα και να έρθει στο J2US και να κάνουμε πράγματα, αλλά είχε πάρα πολλά εμπόδια. Αυτό που μένει είναι μακάρι να είχαμε όλοι την καρδιά του. Συνδύαζε και φωνή και καρδιά και ταμπεραμέντο και δεν φοβόταν».

Τέλος, για τη φιλοξενία του Γιάννη Φλωρινιώτη, κατέληξε «το σπίτι του Γιάννη ήταν ανοιχτό πάντα, δεν έκλειναν οι πόρτες».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News