Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
διεθνήΜαθεύτηκε 10 χρόνια μετά: Η αιτία που ο Τομ Κρουζ δεν θέλει...

Μαθεύτηκε 10 χρόνια μετά: Η αιτία που ο Τομ Κρουζ δεν θέλει να βλέπει την κόρη του εδώ και μια δεκαετία

Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, Σούρι είναι ένα 17χρονο δυναμικό κορίτσι που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις ανώτερες σπουδές της. Ο διάσημος πατέρας της όμως δεν θα έχει καμία συμμετοχή στην επιλογή της σχολής αλλά θα πληρώσει τα έξοδα.

Η 17χρονη Σούρι Κρουζ, είναι μια έφηβη που μεγαλώνει χωρίς τον πατέρα της, ο οποίος είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς έχει να δει τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια κάτι που όλοι γνωρίζαμε με τον ίδιο να μην έχει καμία επιθυμία να γίνει μέρος της ζωής της.

Όσο περνάει ο καιρός δυο τους απομακρύνονται όλο και περισσότερο, αφού έχουν συμπληρωθεί πλέον 10 χρόνια που δεν επικοινωνούν.

2355 767x430 1

Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, Σουρί, η οποία γίνεται 17 ετών στις 18 Απριλίου ετοιμάζεται να φοιτήσει σε κολέγιο, κάνοντας την αναζήτησή της μαζί με τη μητέρα της.

Παρ’ όλα αυτά, και αυτή η σημαντική στιγμή στη ζωή της θα είναι μακριά από τον διάσημο πατέρα της ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό μητέρα της Σούρι, την Κέιτι Χολμς, έπαψε πλέον να έχει επαφές μαζί της.

Λέγεται ότι στη μυστική συμφωνία διαζυγίου που έκανε το άλλοτε ζευγάρι, ένας όρος ήταν και αυτός. Να μην έχουν επαφές πατέρας και κόρη ενώ οι φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να πληρώνει στην άλλοτε σύζυγό του Κέιτι Χολμς 400.000 δολάρια το μήνα μέχρι η Σούρι να γίνει 18 ετών. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν επίσης πως ο Τομ συμφώνησε να πληρώσει όλα τα έξοδα της Σούρι, συμπεριλαμβανομένων «ιατρικών, οδοντιατρικών, ασφαλιστικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξωσχολικών εξόδων».

2356 880x1103 1

Σενάρια που ακούγονταν τελευταία για την περίεργη σχέση πατέρα και κόρης, έλεγαν ότι ένας από τους λόγους που ο Τομ Κρουζ έχει κρατήσει τόσο μεγάλη απόσταση και για τόσα χρόνια από την κόρη του είναι η ιδεολογία που έχει αποκτήσει από τότε που ασπάστηκε τη Σαηεντολογία.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η συγγραφέας Σαμάνθα Ντομίνγκο είχε δηλώσει στο US Weekly πως ο διάσημος ηθοποιός λόγω της αίρεσης στην οποία έχει προσχωρήσει, απαγορευόταν να έχει σχέση με την Σούρι επειδή η κόρη του δεν ανήκει στη Σαηεντολογία. Ο λόγος είναι ότι εξαιτίας της πίστης της εκκλησίας στη μετενσάρκωση, δεν θα θεωρούσαν την Σούρι ως κόρη του Τομ. Αντίθετα, θεωρούν τη Σούρι ως «ένα πνευματικό ον στο σώμα της κόρης του Τομ».

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο διάσημος ηθοποιός έχει πολύ στενές σχέσεις με τα υιοθετημένα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Νικόλ Κίντμαν, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ που έχουν ασπαστεί τη Σαηεντολογία.

Τα πιο σημαντικά