Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Τέρενς Κουίκ: Στο «σφυρί» 4 ακίνητά του, δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο

3 Μαΐου, 20231:41 ΠΜ

Ο Τέρενς Κουίκ είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους στην χώρα μας ενώ έχει ασχοληθεί για αρκετά χρόνια και με την πολιτική. Τον τελευταίο καιρό θα τον συναντήσουμε ως δημοσιογράφο στην γειτονική Κύπρο.

Ο πλειστηριασμός των σπιτιών του Τέρενς Κουίκ

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει μια είδηση σχετικά με ακίνητα του δημοσιογράφου τα οποία πάνε για πλειστηριασμό. Σήμερα στην εκπομπή το Πρωινό ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα  και όπως τόνισε πρόκειται για τρία ακίνητα και ένα οικόπεδο στο Πήλιο τα οποία και βγαίνουν στο “στο σφυρί” ενώ τα στοιχεία έχουν βγει και στην επίσημη ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Τετραπλό “σφυρί” για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο

Τα τρία πετρόκτιστα σπίτια είναι διώροφα και έχουν μέγεθος από 50 έως 120 τ.μ. και η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ.

Το μικρότερο σπίτι έχει τιμή εκκίνησης περίπου 77.000 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο αγγίζει τις 284.000 ευρώ.

«Φαίνεται πως κάποια χρέη που έχουν δημιουργηθεί σε ελληνική τράπεζα, ουσιαστικά οδήγησε την τράπεζα στην επίσπευση του πλειστηριασμού…20 Σεπτεμβρίου θα βγουν σε πλειστηριασμό όλα, εκτός και αν μεσολαβήσει κάτι από τον ίδιο τον Τέρενς Κουίκ που είναι μαζί με τη σύζυγό του ιδιοκτησίες ή κάποιον άλλον που θα υποδείξει ο κύριος Κουίκ», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News