Απόστολος Λύτρας: Οι σκέψεις του μέσα από τη φυλακή
Τα αρνητικά μηνύματα για το αίτημα αποφυλάκισης και τα σενάρια που εξετάζει ο Απόστολος Λύτρας μέσα από τη VIP πτέρυγα των φυλακών.
Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την επίθεση στην σύζυγό του. Μετά τις εντάσεις και τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε, ο ίδιος επικεντρώθηκε στο να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό της μεζονέτας του στο Χαλάνδρι και πλέον στην αίτηση αποφυλάκισης που αναμένεται να καταθέσει αύριο.
Μέσα από το κείμενο που θα σταλεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ο ποινικολόγος θα προσπαθήσει να πείσει ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν τεθεί όταν αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι, κάτι πάντως που δεν φαίνεται εύκολο να πετύχει.
Όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι στο Live News, η αίτηση αποφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της, κάτι που και ο ίδιος ο ποινικολόγος φαίνεται να γνωρίζει και να αναλύει με τους στενούς συνεργάτες του.
Σε περίπτωση που η αίτηση αποφυλάκισης απορριφθεί, ο Απόστολος Λύτρας θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης. Κάτι που σημαίνει πιθανότατα, πως ο 52χρονος κατηγορούμενος θα περάσει το καλοκαίρι στη φυλακή.