Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαMasterChef Τελικός: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ο μεγάλος νικητής

MasterChef Τελικός: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ο μεγάλος νικητής

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 ο οποίος κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μετά από έναν απαιτητικό Τελικό, ο 28χρονος chef κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία αφήνοντας πίσω την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Την βραδιά του μεγάλου Τελικού στο πλατό του MasterChef βρέθηκε η Clare Smyth. Το πρώτο της εστιατόριο Core by Clare Smyth έχει λάβει τρία αστέρια Michelin. Είναι η πρώτη Βρετανίδα που έλαβε αυτή τη βράβευση ενώ η παρουσία της στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν προκάλεσε ανατριχίλα και παράλληλα άγχος στους δύο φιναλίστ.

MasterChef – Πιάτο αντιγραφής

Καλκάνι με ψητά μύδια πράσα, φινόκιο και pepper dulse: Το συγκεκριμένο πιάτο μπορεί να φάνηκε απλό αλλά η δυσκολία κρυβόταν στην επίτευξη της απόλυτης ισορροπίας και αρμονίας των γεύσεων.

Επιπλέον, έχει συναισθηματική αξία για την δημιουργό του,Clare Smyth, καθώς το έχει εξελίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

Η ανακοίνωση του νικητή

Η βραδιά του Τελικού ολοκληρώθηκε με την Live μετάδοση του MasterChef. Εκεί η αγωνία για τους δύο φιναλίστ χτύπησε κόκκινο. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο νέος Έλληνας MasterChef.

«Φεύγει ο Σωτήρης Κοντιζάς ή κάνουν πλάκα»; Η αγκαλιά, η συγκίνηση και το αστείο που προβλημάτισε

Κι ενώ ο μεγάλος τελικός του MasterChef ήταν σε εξέλιξη κι όλοι περίμεναν να μάθουν το μεγάλο νικητή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άναψε φωτιές λίγο πριν τη live μετάδοση.

Συγκεκριμένα μόλις ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των πιάτων των δύο φιναλίστ, ο σεφ ανέφερε πως μένει να μάθουν το αποτέλεσμα αλλά και κάτι άλλο. «Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας στο MasterChef.»

Εκείνη τη στιγμή όλοι οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αγκαλιάζει τον Σωτήρη Κοντιζά και τον δεύτερο να λέει: «Που το ήξερες;»

Αν πάντως κρίνουμε από το casting call οι κριτές μάλλον δεν θα αλλάξουν.Τα πιο σημαντικά