Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαMasterChef: «Κατέρρευσε» ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος για το πρόσωπο που έφυγε από τη...

MasterChef: «Κατέρρευσε» ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος για το πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή εν μέσω παιχνιδιού

Με το ζωντανό μέρος του τελικού του MasterChef εμφανίστηκαν οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω του προγράμματος του STAR.

Απέναντι στους τρεις σεφ και κριτές βρέθηκαν οι δυο φιναλίστ του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Χριστίνα Χριστοφή περίμεναν με αγωνία να μάθουν ποιος θα αποχωρούσε από το πλατό του MasterChef με τον μεγάλο τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης, όλα ήταν ανοιχτά, καθώς στις δυο πρώτες δοκιμασίες οι δυο φιναλίστ ισοβάθμησαν.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως νικητής του φετινού MasterChef είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, επικράτησε ενθουσιασμός στο πλατό, με όλους τους παρευρισκόμενους να ζητωκραυγάζουν. Στα πρώτα του λόγια, ο νικητής του διαγωνισμού, μη μπορώντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση, «έσπασε» η φωνή του στην ξεχωριστή αφιέρωση που έκανε.

Δείτε το βίντεο:

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, σίγουρα! Πριν πω όμως οτιδήποτε άλλο, θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον θείο μου που μας έβλεπε τόσο καιρό αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει αυτό το ταξίδι όπως το τελειώνουμε εμείς τώρα. Και εύχομαι από εκεί που είναι να χαρεί όσο χαίρομαι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι» τόνισε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ενώ η έτερη φιναλίστ, Χριστίνα Χριστοφή, σκούπιζε τα δικά της δάκρυα.

Τα πιο σημαντικά