Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαMasterChef: Αποχώρησε η Μάγκυ Ταμπακάκη

MasterChef: Αποχώρησε η Μάγκυ Ταμπακάκη

Ανατροπή είχαμε στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef! Οι Γιώργος Φασιλής και Μάγκυ Ταμπακάκη έπρεπε να μαγειρέψουν δύο φορές, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής που θα παρέμενε στον διαγωνισμό.

Τα πιάτα που ετοίμασαν αρχικά δεν ήταν τα καλύτερα και οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως πρέπει να μαγειρέψουν ξανά. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, μπήκαν ξανά στην κουζίνα, προκειμένου να ετοιμάσουν ένα πιάτο που έφτιαξαν οι τρεις σεφ. Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να φύγει από τον διαγωνισμό η Μάγκυ.

«Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη», είπε μεταξύ άλλων η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά