Μάσκες προστασίας αξίας 1.000 ευρώ από τον οίκο Louis Vuitton

15 Σεπτεμβρίου, 20203:04 ΜΜ
More videos

Mάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό, αξίας σχεδόν 1000 ευρώ, ετοιμάζεται να λανσάρει στις 30 Οκτωβρίου, ο οίκος μόδας Louis Vuitton.

Η προσωπίδα, θα πωλείται σε επιλεγμένα σημεία, ως μέρος της καμπάνιας 2021 Cruise Collection.

Ο οίκος Louis Vuitton περιγράφει την προσωπίδα ως ένα «εντυπωσιακό κομμάτι, τόσο προστατευτικό όσο και κομψό». Το σκληρό πλαστικό κάλυμμα μπορεί να αναδιπλωθεί και να χρησιμοποιηθεί και ως γείσο ενώ διαθέτει το χρυσό, ανάγλυφο μονόγραμμα LV. Το πλαστικό μέρος της προσωπίδας, σας προστατεύει και από τις ακτίνες του ήλιου. Πώς; Το διαυγές κάλυμμα αλλάζει και από διαφανές γίνεται σκούρο στο έντονο φως.

Δεν είναι το πρώτο βήμα της βιομηχανίας της μόδας στην καταπολέμηση του κορωνοϊού. Στην αρχή της πανδημίας, διάσημοι οίκοι μόδας, όπως οι Louis Vuitton, Gucci, Armani, Bulgari και Prada, επαναπροσδιόρισαν τις γραμμές παραγωγής τους για να φτιάξουν μάσκας και ιατρικές φόρμες, για εργαζόμενους στον ιατρικό κλάδο, αλλά και αντισηπτικά.

Η Louis Vuitton συγκεκριμένα είχεανοίξει μετά την καραντίνα 12 από τις 16 εγκαταστάσεις παραγωγής δερμάτινων ειδών στη Γαλλία, με στόχο την παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων μασκών για το προσωπικό της και τους κοντινούς οίκους ευγηρίας.

Μόνο που πλέον, καθώς η μάσκα γίνεται απαραίτητο αξεσουάρ για όλους μας, φαίνεται ότι εκτός από τις ανάγκες η βιομηχανία της μόδας προσαρμόζει πλέον και τις τιμές…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News