Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Μας έχει σοκάρει όλους»: Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης από παντού - Έμαθε...

«Μας έχει σοκάρει όλους»: Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης από παντού – Έμαθε σήμερα τα δυσάρεστα

Να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητάει από τον Αλέξη Γεωργούλη ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις, με τις οποίς τέθηκε εκτός κόμματος, αλλά και εκτός Ευρωομάδας του κόμματος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega LIVE NEWS, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπη Τσαπανίδου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του».

Όπως είπε, νιώθει σοκαρισμένη από την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίηση.

«Είναι όχι μόνο δυσάρεστο, αλλά και σοκαριστικό, μας έχει σοκάρει όλους και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Χθες έγινε γνωστό τι ακριβώς συνέβη και μετά από 15 λεπτά απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το Κοινοβούλιο. Δεν είναι αυτονόητα τα αντανακλαστικά, αλλά για εμάς ήταν αυτονόητο. Δεν παίζουμε με τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους» σχολίασε.

«Η φήμη για κακή συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και με εντολή Τσίπρα ερευνήθηκε η υπόθεση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όταν τον καλέσαμε για εξηγήσεις, αρνήθηκε όσα του αποδίδονταν και μάλιστα έκανε λόγο για συκοφάντηση. Δεν μείναμε όμως εκεί, απευθυνθήκαμε στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά ούτε εκεί επιβεβαιώθηκε η καταγγελία» συνέχισε η Πόιπη Τσαπανίδου.

Τέλος, διέψευσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διέρρευσε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας.
Τα πιο σημαντικά