Μαροκινός έκρυψε 12χρονο σε ταμπλό αυτοκινήτου για να τον περάσει στην Ισπανία

12 Δεκεμβρίου, 2017 12:21 ΜΜ
More videos

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί στον ισπανικό θύλακο της Μελίγια στη βόρεια Αφρική όταν βρήκαν έναν 12χρονο σφηνωμένο μέσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου ενός Μαροκινού συνταξιούχου, που προσπάθησε να περάσει λαθραία το παιδί στην Ισπανία.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στη διάρκεια ελέγχου το παιδί, που πιστεύεται ότι είναι από την Γουϊνέα, κουλουριασμένο στον χώρο ανάμεσα στη μηχανή και τη θέση του οδηγού της BMW X5 ανιχνεύοντας με μια ειδική συσκευή τους καρδιακούς σφυγμούς του.

Στη συνέχεια έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα κι έβγαλαν από μέσα το αγόρι, που είχε πάθει δύσπνοια κι είχαν μουδιάσει τα μέλη του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 65χρονος οδηγός του αυτοκινήτου με τις μαροκινές πινακίδες συνελήφθη και οδηγείται ενώπιον εισαγγελέως.

«Η επιχείρηση άρχισαν όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν μία BMW X5 με μαροκινές πινακίδες για να ελέγξουν το όχημα και τα έγγραφα του οδηγού. Του ζήτησαν να ανοίξει το καπό, αλλά δεν βρέθηκε τίποτε. Τους γεννήθηκαν, όμως, υποψίες όταν πέρασαν πάνω από το όχημα, που ήταν τελευταίας τεχνολογίας και σε πολύ κατάσταση, μια συσκευή, που ανίχνευσε έναν καρδιακό παλμό.

Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο το παιδί βρέθηκε μέσα στο ταμπλό. Ένας αστυνομικός πέρασε μέσα το χέρι του και έπιασε το σώμα του και αμέσως άνοιξαν το ταμπλό και βοήθησαν το εγκλωβισμένο παιδί να βγει έξω», δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών.

To ισπανικό θύλακο της Μελίγια στη βόρεια Αφρική

Σ’ ένα παρόμοιο περιστατικό προ διετίας ένας Μαροκινός έφηβος προσπάθησε να περάσει στον ισπανικό θύλακο της Θέουτα μ’ ένα οκτάχρονο αγόρι κρυμμένο σε μια βαλίτσα.

[dailymail] [ief]

Ακολουθήστε μας στο facebook: