Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜάρω Κοντού: Γίνεται 90 ετών - Η ανάρτηση της Finos Film

Μάρω Κοντού: Γίνεται 90 ετών – Η ανάρτηση της Finos Film

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (21/6) η Μάρω Κοντού, η οποία γίνεται 90 ετών. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός, με την μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1934 στο Κουκάκι.

Η Finos Film, με την οποία η Μάρω Κοντού έχει συνεργαστεί με επιτυχία, θέλησε να ευχηθεί στην ηθοποιό. Έτσι, ανήρτησε στα προφίλ που διατηρεί στα social media μία παλιά έγχρωμη φωτογραφία της σπουδαίας ηθοποιού και έγραψε στη λεζάντα: «Πολύχρωμες ευχές στέλνουμε σήμερα στην υπέροχη και λαμπερή Μάρω Κοντού! Χρόνια πολλά αγαπημένη μας Μάρω».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μάρω Κοντού έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες της εταιρείας παραγωγής ταινιών, την χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφο.

Η ηθοποιός συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Finos Film το 1954, στη ταινία «Το Χαρούμενο ξεκίνημα». Μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες: «Τα κίτρινα γάντια», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» και «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη».

Τα πιο σημαντικά