Μάρκος Σεφερλής: «Οι παρουσιάστριες που με κατηγορούν, φιλοξενούν στις εκπομπές τους παίκτριες του Bachelor»

10 Ιουλίου, 202210:52 ΠΜ
More videos

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και μίλησε για όσους θέλησαν να τον «βομβαρδίσουν» με αφορμή την κωμική σειρά Super Mammy και έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση στις συζητήσεις που προκάλεσε η σειρά.

«Συνάδελφοι σας μου την πέφτουν γιατί δεν μου την πέφτει το κοινό. Το κοινό δόξα των Θεώ είναι τόσα χρόνια δίπλα μου και με ακολουθεί σε ότι κάνω. Από κει και πέρα αυτά που ακούγονται, ακούγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους και για συγκεκριμένους λόγους» .

«Εσείς που είστε μες στα πράγματα τους ξέρετε πάρα πολύ καλά και είμαι εδώ να ακούσω την άποψη σας, να μου πείτε γιατί μου την πέφτουν. Αυτό που κάνω εγώ είναι τον κόσμο να γελάει. Δόξα τω Θεό, ακόμα και αυτοί που μου την πέφτουν τώρα πια το 2022, που άλλαξαν οι εποχές όπως λένε που για μένα δεν έχουν αλλάξει οι εποχές, πάντα οι ίδιες ήταν και πάντα υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υπάρχουν και σήμερα. Απλά κάποιοι τώρα τους ανακάλυψαν, ενώ εγώ τους ξέρω όλους αυτούς τους ανθρώπους για τους οποίους λένε όσα λένε και είμαι έμπρακτα δίπλα τους», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News