Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜάρκελλος Νύκτας: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα να κάνω έρωτα με άλλον άνδρα»

Μάρκελλος Νύκτας: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα να κάνω έρωτα με άλλον άνδρα»

Στην Espresso και την Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη ο Μάρκελλος Νύκτας, ο οποίος μίλησε για την περίοδο που έμενε στη Νέα Υόρκη, τα καλοκαίρια στη Μύκονο, ενώ έκανε αναφορά και στα… ενδότερα της προσωπικής του ζωής.

Εκεί πώς ήταν η ζωή σας;

Απίθανη! Η αγάπη μου για το σχέδιο και τη δημιουργία με οδήγησε στον ιταλικό κολοσσό ρούχων Fiorucci. Παράλληλα διασκέδαζα πολύ, σύχναζα στο Studio 54, δίπλα στον Άντι Γουόρχολ, στη Μπιάνκα Τζάγκερ, τη Λίζα Μινέλι. Και τα καλοκαίρια, Μύκονο.

Ήταν από τότε πόλος έλξης για τους celebrities;

Πάτησα στο νησί σε ηλικία 15 χρόνων. Ήμασταν οι πρώτοι νέοι που κάναμε γυμνισμό στις παραλίες, χωρίς τις ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες. Ήταν ένα Super Paradise και μεταμορφώθηκε σε σουβλατζίδικο με πολλή δουλειά.

Ένιωθα μια ανάσα ελευθερίας, γιατί οι νησιώτες ήταν πολύ φιλόξενοι και αγκάλιασαν εξαρχής τους gay. Εγώ, όπως και πολλοί άνδρες, δεν είχα κανένα πρόβλημα να κάνω έρωτα με άλλον άντρα και καθόλου δεν με ενδιέφερε η γνώμη των τρίτων.

nyktas1

Χρειάστηκε να υπερασπιστείτε τη σεξουαλική σας προτίμηση;

Βεβαίως, στα χρόνια της χούντας μαζί με πολλούς άλλους δημιουργήσαμε ένα κίνημα με υποστηρικτές ανθρώπους της διανόησης, όπως τη Μελίνα Μερκούρη και τον Μάνο Χατζιδάκι, με σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για το θέμα μας. Με τα χρόνια δημιουργήθηκαν νόμοι υπέρ μας. Ψηφίστηκαν και στη χώρα μας, αλλά ο Έλληνας δεν τον θέλει τον π@@@@η!

Τα πιο σημαντικά