Μάριος Αθανασίου εναντίον ριάλιτι: «Για πόσα χρόνια θα αντέχει το κοινό την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας;»

11 Οκτωβρίου, 2021 9:22 ΜΜ
More videos

Σφοδρή επίθεση κατά των ριάλιτι τηλεπαιχνιδιών, τα οποία είναι πασιφανές ότι ακολουθούν γραμμένο σενάριο, εξαπέλυσε ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μιλώντας στο 7 Μέρες Tv και τη Μαρία Ανδρέου.

Ο ηθοποιός κατακεραύνωσε τα ριάλιτι, αναφέροντας πως προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς τα τηλεοπτικά σκουπίδια όπως το The Bachelor.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για την επιτυχία της σειράς «Άσε μας ρε μαμά» και την αποδοχή που έχει λάβει ο κ. Αθανασίου αναφέρει:

«Στο Άσε μας ρε μαμά όλοι οι συντελεστές είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την αποδοχή, που είναι μια ευτυχής συγκυρία κι ένα έξτρα κίνητρο για να μοχθήσουμε περισσότερο. Ήταν καιρός να ενισχυθεί και μέσω του ΕΚΟΜΕ η εθνική μυθοπλασία, να δοθούν περισσότερα χρήματα, να ανέβουν το επίπεδο, η ποιότητα και ο ανταγωνισμός στην ψυχαγωγία. Αρκετά με τα ριάλιτι, τους καβγάδες και την βία. Μα, για πόσα χρόνια θα αντέχει το κοινό να βλέπει την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όσων συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα; Τι του προσφέρουν; Γίνεται καλύτερος άνθρωπος; Πλέον, η τηλεόραση έφτασε στο σημείο που δίνει στο κοινό και «φτιαχτά» ριάλιτι, με σενάριο. Με τους συμμετέχοντες να λειτουργούν ως ηθοποιοί».