Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜαρίνα Σάττι: «Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσοuμε»

Μαρίνα Σάττι: «Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσοuμε»

Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την απώλεια του πατέρα της πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4), στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου της ΕΡΤ.

IMG 0322.jpeg

Η Μαρίνα Σάττι παρευρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όπου συνάντησε, μεταξύ άλλων, την «γιαγιά Νούλα» και μίλησε στην «Οδό Ζαρίφη» του Open.

«Θα ήθελα να ανέβουμε πάνω στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τους «ανταγωνιστές» της, δήλωσε: «Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. Τη μελωδία θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, την έχω ζηλέψει».

Όταν ρωτήθηκε για τις ανάμεικτες αντιδράσεις γύρω από το τραγούδι της είπε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους. Ειδικά για αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο. Αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή. Ήταν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας».

Στην ερώτηση για το αν θα αφιερώσει κάπου την εμφάνισή της, κούνησε καταφατικά το κεφάλι συγκινημένη, προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά της.

Τέλος, δήλωσε: «Θέλω να είμαι στο παρόν, να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν βγω. Έχω ένα ματάκι που μου έχει πάρει δώρο ένας φίλος μου κι ένα ζαράκι μικρό, για γούρια».
Τα πιο σημαντικά