Μαρίνα Πατούλη: Τα «έσπασε» στα μπουζούκια με το νέο της συνοδό

21 Δεκεμβρίου, 202112:25 ΠΜ

Από την μέρα που η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσαν ότι βγήκε το διαζύγιο τους, οι δημοσιογράφοι δεν σταμάτησαν να ρωτάνε την πρόεδρο της Unescο αν θέλει να φτιάξει και πάλι την προσωπική της ζωή. Τι και αν η ίδια απαντούσε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς, τα πράγματα δείχνουν αλλιώς.

Φήμες την θέλουν να έχει ένα έντονο φλερτ με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Σε δηλώσεις του μάλιστα είχε αναφέρει πως η κ. Πατούλη είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα. Ενώ, από πλευράς της είχε πει μπροστά στις κάμερες πως και εκείνος είναι ένας γοητευτικός άνδρας.

Μπορεί να λένε πως η σχέση τους είναι επαγγελματική και φιλική, όμως η πρόσφατη έξοδος τους στα μπουζούκια φούντωσε και πάλι τις φήμες πως κάτι τρέχει ανάμεσα τους.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr λοιπόν, τους “τσάκωσε” στο νυχτερινό κέντρο Lido Stage, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Μαρίνα Πατούλη έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μίνι με παγιέτες φόρεμα της. Τράβηξε μάλιστα όλα τα βλέμματα πάνω της όταν σηκώθηκε από το τραπέζι της για να χορέψει.

Όπως και να έχει, ακόμη και αν είναι μαζί είναι λογικό να το κρατάνε για τους ίδιους, αφού δεν έχει μόνο η Πρόεδρος της Unesco ένα παιδί, αλλά και ο Βλάσης Χολέβας, ωστόσο μένει με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του στην Γερμανία.

Η φωτογραφία Πατούλη – Χολέβα

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News