Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της

30 Μαρτίου, 2021 11:42 ΠΜ
More videos

Πληροφορίες από το περιβάλλον της Μαρίνας Πατούλη αναφέρουν ότι στη διαμάχη που έχει με το σύζυγό της περιφερειάρχη Αττικής δεν θα προχωρήσει μόνο σε αποκαλύψεις που αφορούν προσωπικά θέματα, όπως, άλλωστε, έχει κάνει μέχρι τώρα, (τρίτο, τέταρτο κλπ πρόσωπο -αδιαφορούσε για το σπίτι του) αλλά θα μιλήσει και για οικονομικές ατασθαλίες.

Προφανώς, όλες αυτές οι διαρροές έχουν να κάνουν και με το μοίρασμα της περιουσίας του ζεύγους Πατούλη, ωστόσο φαίνεται, σύμφωνα με πρόσωπο που συνομιλεί μαζί της, ότι «η Μαρίνα ξέρει πολλά».

Το γεγονός προκαλεί εκνευρισμό στην πλευρά του περιφερειάρχη, ο οποίος, πληροφορίες αναφέρουν, ότι, πλέον, επιχειρεί να ρίξει τους τόνους.

Το ρεπορτάζ -μήνυμα από το «Πρώτο Θέμα»

Ως προς τις διαρροές της Μ. Πατούλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» υπό τον τίτλο: «Διαζύγιο – Δηλητήριο: Τι γυρεύει η Μαρίνα από τον Πατούλη». Κι αυτό γιατί το θέμα που ήταν «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι: «Οι απειλητικές αποκαλύψεις, όπως αφήνεται να εννοηθεί από τις διαρροές, αφορούν τόσο προσωπικής φύσεως αταξίες με την ύπαρξη τρίτων προσώπων που μπήκαν ανάμεσά τους όσο, ακόμα χειρότερα, με θέματα οικονομικής φύσεως, αφήνοντας σοβαρούς υπαινιγμούς για ατασθαλίες που ακόμα κι αν δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, αρκούν για να αμαυρώσουν την εικόνα του, το κόμμα του, ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση. Μία δύσκολη υπόθεση με πολλές και διαφορετικές προεκτάσεις που ενδέχεται να μεταλλαχθεί σε πολιτικοοικονομικό θρίλερ, το οποίο δημιουργεί εκνευρισμό από την οικία Πατούλη μέχρι και το Μαξίμου που έμπλεξε άθελά του», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Δήμος Αμαρουσίου, ΚΕΔΕ, Περιφέρεια Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι είναι πρόσφατες οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα υπερκοστολογημένα rapid test, θέμα που «σήκωσε» μέχρι και ο Σκάι, τα 5 εκατ. για τις απολυμάνσεις, οι πληροφορίες για αγορά τηλεοπτικού καναλιού, τα 2 εκατ. για εκδηλώσεις στις γιορτές, οι αδιαφανείς προσλήψεις συμβασιούχων κλπ.

Αυτά για την Περιφέρεια Αττικής. Γιατί αν γυρίσει κανείς στη θητεία του νυν περιφερειάρχη στο δήμο Αμαρουσίου, βρίσκει πολλούς σκελετούς, με χρέη που ανέρχονται σε 56 εκατ. ευρώ (24,3 εκατ. προς το Ελληνικό Δημόσιο και 32. εκατ. προς το υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αμαρουσίου), που κάποιοι φρόντισαν να πληρωθούν σε 1.991 μήνες, δηλαδή σε 165 χρόνια!

Αλλά και κατά την θητεία του στην ΚΕΔΕ, ο Γ. Πατούλης έχει κατηγορηθεί ότι σπατάλησε 14 από τα 30 εκατ. του αποθεματικού μέσα σε τέσσερα χρόνια!