Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε λίγο πριν μπει το 2018 στην Times Square

Ιαν 1, 2018 4:24 ΜΜ
More videos

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Times Square. Και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά. Το δύσκολο 2017 άφησε πίσω της η Μαρία Μενούνος και υποδέχτηκε το 2018 με έναν γάμο.

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον καλό της Κέβιν Αντεργκάρο, με τον οποίο είναι 20 χρόνια μαζί, λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος στην Times Square κάτω απ’ τα βλέμματα εκατοντάδων ανθρώπων.

«Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

Πώς προέκυψε, όμως,αυτό το αναπάντεχο; Η Μενούνος ανέφερε πως όταν ξεκίνησε να δουλεύει για και να σκέφτεται για κάτι μοναδικό για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Fox New, καθόταν και το συζητούσε με τον παραγωγό.

Ο παραγωγός έριξε την ιδέα πως ήλπιζαν να ενσωματώσουν έναν γάμο σε live μετάδοση κι ανέφερε «εκτός κι αν εσύ και ο Keven θέλετε να παντρευτείτε». Και ενώ αρχικά η αντίδραση της ήταν φυσικά το όχι μετά επιστρέφοντας με το αμάξι σκέφτηκε πως «είναι τέλεια ιδέα».

[ipop] [star]

Ακολουθήστε μας στο facebook: