Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαMαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ένα μακρύ φόρεμα δεν θα με έκανε πιο πιστή, τα...

Mαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ένα μακρύ φόρεμα δεν θα με έκανε πιο πιστή, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά»

«Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μιλώντας στην Secret των Παραπολιτικών, αναφορικά με την έντονη κριτική που δέχθηκαν η ίδια και ο Σάκης Κατσούλης για τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media από την Τήνο.

«Πήγαμε στην Τήνο γιατί εκεί έχω βαφτιστεί και θέλαμε πολύ να πάμε. Ανάψαμε τις λαμπάδες μας και προσευχηθήκαμε. Εύχομαι η Παναγία να προστατεύει όλον τον κόσμο» ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Απαντώντας σε ερώτηση για την έντονη κριτική που τους άσκησαν κάποιοι για τις αναρτήσεις τους στο Instagram, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τόνισε: «Το Instagram είναι μια προσωπική πλατφόρμα, όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανεβάσει στιγμές από τη ζωή του. Όπως μοιραζόμαστε στιγμές που αφορούν την καθημερινότητά μας, έτσι θέλαμε να μοιραστούμε και αυτό με τον κόσμο. Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε πολύ κι είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή μας. Από εκεί και πέρα, σέβομαι το ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ό,τι θέλει. Εμείς πήγαμε στο μοναστήρι της Τήνου διότι είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένη με αυτό αφού, όπως σου είπα, με είχαν βαφτίσει εκεί. Με είχαν τάξει οι γονείς μου. Είμαστε τέσσερα αδέλφια. Δύο αγόρια δίδυμα 49 χρόνων, εγώ που γεννήθηκα ύστερα από 21 χρόνια και η αδελφή μου που γεννήθηκε έπειτα από 23 χρόνια.

«Ξέρω πως όσοι θέλουν πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν. Ένα μακρύ φόρεμα δεν νομίζω ότι θα με έκανε πιο πιστή. Άλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός, “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”» κατέληξε.

Τα πιο σημαντικά