Μαρία Τζομπανάκη για τον εγγονό της: «Βλέπω τα μάτια του Αχιλλέα καθαρά, με λέει ήδη γιαγιά»

5 Σεπτεμβρίου, 2022 8:30 ΜΜ
More videos

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε σήμερα το πρωί ποδαρικό στο Happy Day. Η ηθοποιός που θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha “Σασμός” μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και την αδυναμία που του έχει, αλλά και για τον εγγονό της Αχιλλέα.

«Έχω μεγάλη αδυναμία στον γιο μου. Όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα το ξέρει. Του έχω λατρεία του Ορφέα, όχι μόνο επειδή είναι παιδί μου αλλά επειδή είναι και ένας άνθρωπος, τόσο ολοκληρωμένα ελκυστικός σαν συμπεριφορά και χαρακτήρα. Με έκανε πολύ υπερήφανη, άσχετα από τη δουλειά. Κάτι στο οποίο πιστεύω πολύ έντονα, είναι το αποτύπωμα που αφήνουμε σε αυτή τη ζωή. Μια μάνα, αφήνει έντονο αποτύπωμα γιατί αφήνει πίσω τα παιδιά της. Αν τα παιδιά της είναι κακομεγαλωμένα, θα αφήσουν επίσης άσχημο αποτύπωμα στις ζωές άλλων ανθρώπων.

Είναι πολύ σοβαρό. Αν θες να ελπίζεις ότι το μέλλον του κόσμου θα είναι καλύτερο, πρέπει το αποτύπωμά σου να είναι καθαρό. Ο Ορφέας με έχει ησυχάσει γιατί βλέπω πως μεγαλώνουν μαζί με τη Γεωργία τον γιο τους. Βλέπω τα μάτια του Αχιλλέα καθαρά, ένα χαμόγελο λαμπερό. Ξέρει ότι όλα γύρω του είναι σταθερά. Με λέει ήδη γιαγιά. Έχει βέβαια και την άλλη γιαγιά που είναι μια καταπληκτική γυναίκα και είναι πολύ κοντά τους ευτυχώς».

Δείτε το βίντεο: