Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜαρία Πρωτόπαππα – Η εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της. «Εγώ δεν...

Μαρία Πρωτόπαππα – Η εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της. «Εγώ δεν είχα ποτέ μακροχρόνια σχέση»

Η Μαρία Πρωτόπαππα υποδύεται την «Μαρίνα Βρουλάκη» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός» και οι χρήστες του Twitter υποκλίνονται κάθε φορά στο ταλέντο της.

Η γνωστή ηθοποιός γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1973 στον Κορυδαλλό της Αττικής, όπου και μεγάλωσε. Αν και η ίδια θέλησε να σπουδάσει Ιατρική, αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι της υποκριτικής, κάτι που τότε στεναχώρησε τους γονείς της.

Η Μαρία Πρωτόπαππα προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όπως έχει αποκαλύψει έχει υιοθετήσει έναν μοναχικό τρόπο ζωής, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και ζει μόνη της στον Χολαργό.

«Εγώ δεν είχα ποτέ μακροχρόνια σχέση», είχε δηλώσει στο texnes-plus, προσθέτοντας: «Η ζωή τα φέρνει αυτά.. Δεν είναι μόνο θέμα επιλογής. Είναι πολλοί παράγοντες: η τύχη, το πώς είσαι. Για μένα δεν υπάρχει κάποιο σωστό μοντέλο. Επίσης, δεν πιστεύω στα στερεότυπα, η ζωή μας είναι μια και μοναδική, αρχίζουμε να περπατάμε έναν δρόμο και στη συνέχεια τραβάμε λαχνούς. Ανάλογα με τον λαχνό προχωράμε».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Αθηνόραμα είχε πει ότι ζει μόνη σε έναν πολύ μικρό σπίτι. «Εδώ κι ένα χρόνο έχω μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα -ένα δωμάτιο είναι όλο κι όλο- στον Χολαργό. Δεν έχω ούτε καν σταθερό τηλέφωνο. Κάνω ξανά φοιτητική ζωή. Φοβάμαι μη φτωχύνω κι άλλο κι έτσι αποφάσισα να περιορίσω όσο γίνεται τα έξοδά μου. Πέρυσι εργάστηκα σχεδόν όλη τη χρονιά και πληρώθηκα μόνο για τους τρεις μήνες. Είμαι συνηθισμένη να βρίσκομαι “στον αέρα”. Έτσι είναι το επάγγελμα του ηθοποιού: δουλεύεις τζάμπα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η Μαρία Πρωτόπαππα πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, και συγκεκριμένα από λεύκη, το οποίο και έχει αφήσει η ίδια να φανεί στα επεισόδια της σειράς του Σασμού.

Τα πιο σημαντικά