Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου...

Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα»

Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό ενσαρκώνοντας την «Μαρίνα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός».

Η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού. Η Μαρία Πρωτόπαππα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εμπνεύστηκε για να παίξει την «Μαρίνα» από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική.

Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της…» είπε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα, ωστόσο δεν μπορούσε να συνεχίσει εξαιτίας της συναισθηματικής της φόρτισης.

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κ. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κ. Γκίκα. Προσπάθησα να «μαγειρέψω» κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη…» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά