Μαρία Ναυπλιώτου: «Mπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη»

10 Φεβρουαρίου, 20237:12 ΜΜ
More videos

Μέσα από τα social media θέλησε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της, η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η γνωστή ηθοποιός οδηγήθηκε σε ένα εσπευσμένο χειρουργείο καθώς η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ναυπλιώτου τόνισε πως «πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. Μέσα σε αυτή την αιφνίδια δίνη που δεν ήξερα από που μου ήρθε και τι μου συνέβαινε, υποκλίνομαι στην επιστημονική και ανθρώπινη φροντίδα του γυναικολόγου μου κου Βλάχου Αθανάσιου, του γενικού χειρουργού κου Στέλιου Γαβριήλ, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στην γενική εμπορική διευθύντρια ομίλου Ιασώ κα Χριστίνα Ταμπουρέα».

«Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου, Αθηνά και τον αδερφό μου, Στάθη που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη».

«Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα» κατέληξε η Μαρία Ναυπλιώτου στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Παρασκευής.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News