Μαρία Μπακοδήμου: «Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου…»

9 Μαΐου, 202211:40 ΜΜ
More videos

Μία ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας έκανε η Μαρία Μπακοδήμου και ξάφνιασε (αρχικά) τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς έγραφε ότι ντρέπεται να παίρνει λουλούδια από τους γιους της αυτή τη μέρα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες μαμάδες που αυτή τη στιγμή προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά τους και τις ζωές τους από τα πυρά του πολέμου Ουκρανίας – Ρωσίας.

«Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου. Ντρέπομαι για την ασφάλεια και την άνεση της ζωής μου όσο μανάδες κάνουν ένα σκληρό αγώνα για τη ζωή. Τη δική τους και των παιδιών τους.

Οι μανάδες ασπίδες που ταξιδεύουν μόνες με τα μωρά τους για να τα προφυλάξουν ή αυτές που προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο πιο ασφαλή γίνεται στα καταφύγια . Ή ακόμα κι αυτές οι μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους στη μάχη . Μανάδες κι από τις δυο πλευρές. Αυτή η γιορτή της μητέρας για μένα κι ελπίζω για όλους είναι αφιερωμένη σε αυτές που σε ρόλο υπερήρωα αγωνίζονται για τη ζωή», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου και ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών από μητέρες με τα παιδιά τους στον πόλεμο.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News