Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΜαρία Μιχαλοπούλου: «Σε ό,τι κάστινγκ έχω πάει με έχουν απορρίψει γιατί είμαι...

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Σε ό,τι κάστινγκ έχω πάει με έχουν απορρίψει γιατί είμαι διάσημη»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μετά από δύο συμμετοχές σε ριάλιτι, ξεκαθαρίζει πως βωρέθηκε στη Φάρμα του ANT1 για οικονομικούς λόγους, ενώ ο κόσμος της τηλεόρασης δεν είναι ο ιδανικός για εκείνη.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα του Open και στη Μαρία Αντωνά.

«Στο GNTM πήγα γιατί ήθελα να γνωρίσω το μόντελινγκ, αλλά μαζί με το μόντελινγκ γνώρισα και τον τηλεοπτικό κόσμο, δεν ήξερα όμως… Δεν απογοητεύτηκα, απλά δεν ήταν κάτι που με γεμίζει εμένα», παραδέχτηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Όσο για τον λόγο που πλέον δύσκολα βρίσκει δουλειές ως μοντέλο, η ίδια δήλωσε: «Σε ό,τι κάστινγκ έχω πάει, με απορρίπτουν γιατί είμαι διάσημη και είναι λογικό αυτό. Όταν ο άλλος θέλει να δείξει το μαγιό του, θα δείξει το μαγιό του, δεν θέλει να δείξει εμένα».

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μίλησε και για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, Η Φάρμα

«Στη Φάρμα πήγα κυριολεκτικά για δουλειά. Τα χρειαζόμουν τα λεφτά, ήμασταν καραντίνα, ήταν όλα κλειστά και ήταν μια επαγγελματική πρόταση. Η φύση ποτέ δεν είναι παιχνιδάκι. Το ότι ήμουν πιο εξοικειωμένη από άλλα άτομα, αυτό δε σημαίνει ότι ήταν παιχνιδάκι. Δεν μου ήταν παιχνιδάκι το να κουβαλάω 15 κουβάδες μαζί με την αγελάδα», ανέφερε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».Τα πιο σημαντικά