Μαρία Μαγγίνα: Αυτή είναι η μητέρα της κόρης του Απόστολου Γκλέτσου – Με τι ασχολείται

10 Φεβρουαρίου, 20233:59 ΠΜ

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς ο οποίος φρόντισε μαζί με τη μητέρα της κόρης του Βαλίσιας, Μαρία Μαγγίνα, να τη μεγαλώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να ζει από μικρό κοριτσάκι σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον. Με τι ασχολείται η μητέρα της κόρης του;

Και φαίνεται πως τα κατάφεραν μία χαρά. Η Βαλίσια είναι ένα χαρούμενο κορίτσι που απολαμβάνει τα νιάτα της, την ομορφιά της και φυσικά την παρέα των φίλων της.

Eίναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα έχει πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα στο instagram.

Συγχρόνως με την καθημερινότητά της και τις όμορφες στιγμές που βιώνει με την οικογένειά της και τους φίλους της, η Βαλίσια είναι αφοσιωμένη και στις σπουδές της. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά ενώ της αρέσει πολύ και ο χορός αλλά και η ζωγραφική.

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, Απόστολο Γκλέτσο, είναι πολύ δεμένοι, παρ’ όλο που τον περισσότερο καιρό η Βαλίσια ζει με τη μητέρα της, την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2000 έως το 2006 όμως τότε αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο δεσμό τους, διατηρώντας όμως άψογες σχέσεις για το καλό του παιδιού τους. Το ίδιο ισχύει και σήμερα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπουν την κόρη τους να ακολουθεί τον δρόμο που επέλεξε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News