Μαρία Κορινθίου στην επίθεση: Θα υποδυθεί τη Βουγιουκλάκη στο θέατρο

13 Σεπτεμβρίου, 2018 12:48 ΜΜ
More videos

Ακόμη μια θεατρική διασκευή ετοιμάζεται το χειμώνα που μας έρχεται. Μετά το «Χτυποκάρδια στα θρανία» που είχε γίνει κινηματογραφική επιτυχία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, έρχεται στο θέατρο «Η Νεραΐδα και το Παληκάρι» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη ως Κατερίνα ή Κατερινιώ Φουρτουνάκη θα ερμηνεύσει στο σανίδι η Μαρία Κορινθίου. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που την περασμένη θεατρική σεζόν ερμήνευσε τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη στο «Γοργόνες και Μάγκες» ετοιμάζεται για μια ακόμη πρόκληση στην καριέρα της.

Η περσινή της topless εμφάνιση σε μια σκηνή του έργου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Μένει να δούμε αν τελικά η Μαρία Κορινθίου θα βάψει τα μαλλιά της ξανθά όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η μεγάλη ανατροπή ωστόσο αναμένεται να γίνει με τον ρόλο που είχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, του Μανούσου Βροντάκη.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανάφερε το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου που είχε εμφανιστεί και στο «Γοργόνες και Μάγκες» την σεζόν. Ο Κρατερός Κατσούλης όμως όχι μόνο ήξερε για τα σχέδια του σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη αλλά όπως αποκάλυψε είχε κουβεντιάσει μαζί του χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ άφησαν μάλιστα υπονοούμενα ότι δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που θα ερμηνεύσει τον ρόλο.