Μαρία Καβογιάννη – «Ήμουν έγκυος στο Ντόλτσε Βίτα και το κρύβαμε με μαξιλιάρια»

22 Οκτωβρίου, 20222:02 ΠΜ

Την Μαρία Καβογιάννη συναντά η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμα-δες» στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το απόγευμα του Σαββάτου στη δημόσια τηλεόραση. Σε ένα πρώτο απόσπασμα όμως, που παρακολουθήσαμε μέσα από το Happy Day, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της που συνέπεσε με τα γυρίσματα της σειρά Ντόλτσε Βίτα.

Ειδικότερα, η Μαρία Καβογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το Ντόλτσε Βίτα και ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα! Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί αν έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστηκά φουσκώνοντας η κοιλιά έπρεπε κάπως να την κρύβουν».

«Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά μου έκαναν πολλά κοντινά» συμπλήρωσε η Μαρία Καβογιάννη στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά. «Η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News